Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ewentualnie używają tylko psychedelików i nie interesuje ich koko. Albo nie próbowali jeszcze kwasu. Na przykład ja.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 179 / 15 / 0
Kurwik pisze:
Ewentualnie używają tylko psychedelików
Dobra dobra.
Zaloze sie ze 90% z tych uzytkownikow preferujacych psychodeliki siupalo nie raz nie dwa ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 122 / 2 / 0
Ja uwielbiam psychodeliczne jazdy. Na pierwszy miejscu grzybki :-)
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Dwa ulubione dragi mam:

MDMA - najlepszy jest szczyt bani tj. pierwsze pół godziny ;) Nie używam jednak już bo szkoda mi cennej serotoninki ;)
Kodeina - dobre, dobre, ale opiaty to ZŁO więc też już nie używam ;>
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
ulubioy drag... hmmm wilcza jagoda i bieluń of corse :D

z rana 4 jagódki, i wieczorem 4 jagódki. a w łikend 4 szyszunie bielunie :D :D :D
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sundazed »
Z tych "naj" to oczywiście Święta Trójca ;-) :
MJ
LSD
Grzyby psylocybowe

Ostatnimi czasy trochę zagustowałem w E, ale wolę nie szamać za często.
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
LSD
MJ
koks :)
w tej kolejnosci, tak naprawde koks mi sie zajebiscie podoba ale boje sie go brac za czesto
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Rysiu, ja na przykład jestem wierny :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Meskalina - miałem okazje tylko trzy razy, ale zajebiscie wysoko ją stawiam.
THC - wiaadomo, ale tak jak ktos powiedział fkurwia mnie dorabianie filozofii do zielska, nikt nie dorabia o stopniach wtajemniczenia ideologii do piwska
Kartoniki

Bless - pizgam codziennie, wiec chyba ją lubie (ale jest straszną kurwą). Toksyczna miłość
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
jeśli chodzi o częstotliwość brania to ulubionym byłby tytoń :-p i fakt faktem lubie dobry tytoń, tą chwile relaksu gdy pale i patrze na ludzi wokół którzy sie spieszą gdzieś niewiadomo po co. Gandje też lubie. Innych rzeczy próbowac nie zamierzam bo widze po coponiektórych tutaj że nie warto <_<
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.