Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
to trzeba aż takie ilości przerobić??

ja myślałem że wystarczy, nie wiem, ćwierć kilo najwyżej...
Uwaga! Użytkownik deksiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
źle myślałeś.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 989 / 35 / 0
Każdy kto myśli, że nasionami się uwali to źle myśli. Raz poszła jakaś ściema na forum i teraz będzie krążyć latami ;]
Nasiona tylko i wyłącznie nadają się na ciasto bądź do posiania. I do niczego innego więcej, ani nimi się nie uczeszesz ani nie naćpasz. Oczywiście, możesz próbować Twój wybór, ale może zacznij od tego pierwszego - jak się nimi uczeszesz wtedy spróbuj się nimi ujebać.
Do sezonu opiatowi bracia!
Yo!
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 1384 / 14 / 0
mimo wszystko przepłuczke wypije-jak będe mak rozsiewał-w końcu mam ich aż 1,5kg-a dokupie więcej :cheesy:
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Po cholerę Ci tyle nasion????! Kilogramem można obsiać parę "Ha"!!
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 989 / 35 / 0
Bandzior, widziałeś kiedyś torebeczkę nasion maku sprzedawaną w ogrodniczym?
Ma 0.5g! Ja trafiłem na promocję i mam 0.5g + 0.5g gratis! Kupiłem 10 torebek.
W chuj pola obsiałem i jeszcze kilka torebek mi zostało.
A Tobie 1.5 kg mało :D
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 3449 / 127 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Bo on chce obsiać wszystkie polskie stadiony na euro2012, zamiast euro będziemy mieli wielgachną mak-imprezę, piłkarze siądą i będą napierdalać opium po batach i chlać makiwarę.
  • 1384 / 14 / 0
przeczytałem właśnie że 1kg.maku to 1ha(tj10000m2 8-( )faktycznie troche dużo %-D bedzie z czego wybiereać ;-)
Zwłaszcza że gdzieś czytałęm że maki hodowane dla przemysłu farmaceutycznego(pielegnowane,nawożone itd)
potrafią wydać plon ok.2kg.czystej morfiny!
troche chyba za dużo nakupiłem-no ale huj z tym kosztowało mnie to 11,94zł-zakupione w biedronce ;-)
(1,99zł/paczka250gr.)
Mak niebieski firmy"bakallino"-kraj pochodzenia Czechy.
Opakowanie bardzo mi się spodobało bo widnieją na nim gotowe do zupki3suche makowiny ;-)
no i napis jest:
sMAKI ZE SŁONECZNYCH KRAIN :cheesy:
A WYNIKA Z TEGO ŻE ROZRZUCE TE NASIONA PRAWIE WSZEDZIE-BEZ SPULCHNIANIA ZIEMI(dwa spoty mają ziemie spulchnioną)zobaczymy co z tego bedzie-trzeba czekać na pogode.
licze na takie2 kartoniki jak na tym filmie.
A wogule skumajcie wielkość tych makowin- 8-( kurwa jak piłki do tenisa 8-(
http://www.youtube.com/watch?v=Hr2QGvEX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=sV9WRjJi ... re=relatedtakie poletko by mi styknęło ;-)
Ostatnio zmieniony 15 marca 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
Odnośnie tematu, sprzedam wam informację, a co. Nudzi mi się, więc sprzedam.
Kupcie sobie mak biały. Przepłuczka działa, sprawdzone na sobie (a nie jestem jakąś ciotą, która myli placebo z działaniem morfiny). Nie mówiłem o tym, bo się bałem, że mi ćpuny wykupią zapasy :)

Dziękujcie GP.
  • 1384 / 14 / 0
[quote="titi"]
Odnośnie tematu, sprzedam wam informację, a co. Nudzi mi się, więc sprzedam.
Kupcie sobie mak biały. przepłuczka działa, sprawdzone na sobie (a nie jestem jakąś ciotą, która myli placebo z działaniem morfiny). Nie mówiłem o tym, bo się bałem, że mi ćpuny wykupią zapasy ]

spoko ale skąd je wziąć??
Ja mam inny problem-wziąłem troche sklepowego maku niebieskiego(firma bakalland-kraj pochodzenia czechy,wyprodukowane dla biedronki przez firme "helio"z Zaborowa)
Wczoraj po południu wsypałem troche nasionek na papier toaletowy-umieszczony na talerzyku-zalanym wodą-taki test kiełkowalności-i co??
Nasiona zmiękły-lekko spuchły ale nie ma śladów żadnego kiełka ani nic w tym stylu :-/ -może jeszcze trzeba potrzymać je tam dłużej-a może nasiona są"martwe"(uśmiercone specjalnie-bądz za sprawą przechowywania-w oświetlonym i ciepłym sklepie jakim jest biedronka)no i się troche wkurwiam bo mam tych nasion w huj-spotów też wynalazłem kilka wręcz idealnych-ze zrytą ziemią w nasłonecznionym miejscu-no i czas siewu już lada momęt.
No i pytanie odnośnie tego kiełkowania maku na chusteczkach-po jakim czasie powinien pokazać się kiełek????
(chyba nieodpowiedni wątek-jak trzeba prosze posta przenieść w odpowiednie miejsce-gdzie ktoś mi na to pytanie odpowie-POMOCY FARMERZY %-D
edit:już spoko tak na oko95%nasion zaczęło kiełkować :-D pokazały się małe kiełki koloru brązowo-czerwonawego :cheesy: będą czechy na osiedlu.HAHAHAH aż mi się pysk śmieje jak pomyśle sobie o makiwarowym/opiumowym noodingu-i tych wypalonych dziurach w pościeli/ubraniach-powstałych od zjerzdzających na strudze zwisającej z pyska śliny do której przyczepiony jest palący się papieros %-D %-D %-D %-D
świetnie-zanim maki dojdą tolerka na opio spadnie(przerwa właśnie się rozpoczęła od dzisiaj)
obym tylko chaty z dymem nie puścił. :scared:
Oczywiście wszystko to za sprawą naszej wspaniałej polskiej odmiany maku o nazwie PRZEMKO ;-)
Ostatnio zmieniony 17 marca 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.