Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
mefedron i tym podobne rzeźniki + wódka to proszenie się o kłopoty. Od zapaści może zbytnio nie zgrzeczniałam, ale to proszków to co najwyżej piwka strzele albo winko
  • 381 / 5 / 0
Też kiedyś tak skończyłem.3,4dmmc+ścierwo+mj+am2201+dużo alko.Dzień później bez spania śmigam na koncert,alko,wypierdol,powrót do domu i problem gotowy.Prochy nie pasują wg mnie do alko,ale aż kusi żeby się napić.
  • 225 / 1 / 0
Ale dziś sobie dogadzam %-D
Po kolei od rana:
GBL + UR-144 + DXM [1-2 plateau] + kodeina + metkatynon a teraz piwko leci bo kot schodzi już :-)
Ogólnie cały dzień na bombie jestem xD
Pewnie jeszcze na dxmową bezsenność poleci mianseryna ale tego nie liczę jako ćpanie :cool:

Edit.

Teraz poleciał jeszcze raz DXM %-D
Porycia mistyczne
  • 2428 / 90 / 0
220mg MDMA (Oral) + Blotter 25C-NBOMe 1.4mg zarzucony na górne dziąsło (jakoś godzine od zarzucenia MDMA) + 470mg 3-MMC Oral dorzucone godzine później + dorzutka 250mg 3-MMC (dwie i pół godziny później) + ponad 1g brązowego mefedronu (tego ze zjebanej syntezy) w kilku kreskach fciągniętych w 3-4h + 300mg kodeiny (tiokodin) + około 3g brązowego mefedronu rozłożonego na kilkanascie kresek zajebanych jakos od 14;00 do 4;00

Moja tolerka w końcu po 135 dniach zmiejszyła sie ^_^ bo MDMA mnie klepło %-D 25C-NBOMe mocno podbiło działanie euforyczne po MDMA, momentami aż za mocno miałem %-D troche bardziej kolorowo sie zrobiło, fkurwe mocno zwiększyło się pobudzenie fizyczne które początkowo kurewsko za duże było... Nad ranem dopadła mnie gigantyczna zwała, przez ponad 2h aż sie bałęm dorzucić cokolwiek :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 136 / 6
20mg AMT (sniff) + 12mg 2C-P (oral) po paru godzinach + AM-2201 (z 20 lufek przez cały dzień) + 40mg MXE + 100mg 6-APB + 10mg nitrazepamu = rozkład i rozpad świata plus kosmiczna, Woodstockowa muzyka, bez problemów fizycznych, względny ogar pomijając niektóre momenty.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 55 / / 0
@up zdecydowanie bardzo względny był ten ogar %-D

co do tematu DOC 4mg + mnóstwo AM-2201 + 30mg pentedronu + 1-2mg alprazolamu + 1mg lormetazepamu + piwo
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 1293 / 20 / 0
a ja na woodstocku chyba zrobiłem max mix jaki tylko jestem w stanie przezyc:
1g palenia + 4-5 piw + 2 pixy białe serduszka + 500mg mefedronu + 4mg clonazepamu + PST z 1,5kg Fresco + maczanka am2201 + 3ml GBL
może jeszcze coś wpadło, nie pamiętam....
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 3 / 0
Ubiegły sylwester:
6-APB, LSD, 2C-B...
...4-FMA, ethcat, kannabinoidy, metoksetamina, morfina.
  • 1893 / 181 / 0
Lato 2012 - 50mg 2C-P, 200 mg 5-meo-mipt, 1g 4-FMA, 250mg MXE i chyba jakiś b-k, w 2 dni. Największa i najtragiczniejsza bomba życia. Ćpałem sam, nie mogę w to uwierzyć ale prawdopodobnie wyćpałem wszystko. Po tych dwóch dniach niemal wszystkie wory świeciły pustkami, ostało się jedynie nieco MXE, które z obrzydzeniem wyrzuciłem. Już nie jestem taki sam jak przedtem.
  • 20 / / 0
Witam.Chciałbym się z wszystkimi podzielić niemiłą historią jaka zdarzyła mi się w tego sylwestra.Ok.21 zacząłem z kumplami melanż.Zapaliliśmy parę lufek grassu i wypiliśmy parę piwek.Puzniej wpadł drugi kumpel i jak się okazało miał groszki.Niebieskie pentagramy z tego co dobrze pamiętam.Po około 1,5h od zażycia wypiliśmy jeszcze po 2 piwa.Około godziny 23 zajebaliśmy po kresce mety(jakieś 100mg).Po niedługim czasie faza zaczęła się wchodzić więc zaczeliśmy palić szlugi 1 za drugim.O godzinie 12 spaliliśmy jointa z 3 gram grassu a następnie dalej piliśmy.Ok. godziny 4 wszystko się zaczęło.Ocknąłem się w karetce... Jedyne co z tego pamiętam to to,że lekarz pytał się co ćpałem a ja ,że nic i głupa rżnę chcięli wziąść mnie na badania ale czułem się już dobrze i powiedziałem,ze nie wyrażam zgody na pobranie krwi oraz żadne badania więc mnie wypuścili.Po powrocie do domu zapaliłem 3 lufki posiedziałem chwilę przed kompem i zasnołem o godzinie 7.Na drugi dzień kumple mi powiedzięli,że wezwali karetkę ponieważ dostałem drgawek oraz straciłem świadomość na około godzinę.Na drugi dzień zjazd masakryczny,zawiechy miałem straszne,same zjebane myśli i nie mogłem nic zjesć. Spaliłem lolka z grama ziółka ale to nic nie pomogło,do wieczora nic nie zjadłem.Na mete miałem tolerancję zerową.Ostatni raz brałem miecha temu.W grudniu paliłem aby ziółko codziennie oraz dopalacza afgan.Co to jest za dopalacz chyba nie muszę na tym forum tłumaczyć^^ Chciałbym zapytać czy to było przedawkowanie czy może przez dopalacz oraz slabą dietę i mało snu meta mogła tak silnie zadziałać na układ nerwowy,że dostałem drgawek.Jeśli tekst jest niespójny i ciężko się czyta to sorki wszystkim ale jeszcze dochodzę do siebie po sylwku ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.