Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tmkl »
mnie tam jakos dzisiaj tak dziwnie jest. wzialem jeszczena dzien dobry kodeine ale nie zadzialalo. co prawda dluga przerwe mialem w dxm i bralem co innego dlatego moze stad to takie niedosmaczenie :P ale i tak jest fajnie chociaz wczoraj bylo lepiej...
Głód miłości jest tak samo wielki, jak głód narkotyku...
Barbara Rosiek
  • 15 / / 0
ja wzialem 450 mg na jeden dzien a na drugi troche mi sie spac chcialo bylem zmulony a tu 8 godzin w szkolce jeszcze na mat fizie ciezko fizyke bylo ogarniac ale jakos dalem rade i juz w domku na szczescie :cheesy:
Miej Wyjebane a Będzie Ci Dane ;D
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
ja wzialem 150 i tak mnie jebnelo a drugi dzien to normalnie ale bylem o ja i musialem do szkolki isc a tu bam polski a ja zapomnialem jak sie pisze ale bylem szczensliwy jak do domu doszlem mam chyba 15 lat?
[Do pana i pana powyżej - zainteresujcie sie kwestią interpunkcji, bo nie widać o co biega np. od jebnelo do musialem. Interpunkcja nie jest wymyślona po to, żeby utrudnic ludziom życie, tylko żeby dało sie to czytać - jog]
Edit. [Czy wy przypadkiem nie jesteście jedną i tą samą osobą? Bez kitu, jestem prawie pewien, że tak... co to ma na celu? - jog]
Nosz kurwa, tmkl też. Co ty kurwa odpierdalasz gościu? Leczysz dołka związanego z brakiem odpowiedzi? A może masz rozszczepienie osobowości? Chcesz dostać bana? Ile masz jeszcze kont? Czekam na wyjaśnienie. :huh: Jogurt
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez jogurt, łącznie zmieniany 5 razy.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Może założymy nowy wątek? Dxm, a interpunkcja? :nuts:

Jezyk polski jest pięknym językiem jeśli dba się o niego ;).
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 15 / / 0
Aha, czyli mowisz panie Kwik, ze nie mozesz pojac sensu mojego, jakze pieknego, poetyckiego zdania. Azaliż postaram sie Tobie i innym to przetlumaczyc na piekna polszczyzne, w sam raz dla kazdego humana:
"Ja wzialem 450 mg DXM na jeden dzien,(<< przecinek dla niewidzacych), to na drugi dzien troche mi sie spac chcialo i bylem zmulony, a tu 8 godzin w szkolce, niestety i to jeszcze na mat-fizie. Ciezko na fizyce bylo cos zrozumiec, ale jakos usiedzialem i juz w domku jestem na szczescie. Serdecznie przepraszam za powtorzenie "fizyka".
Powiem jeszcze, ze pana tmkl niestety nie znam.

A teraz odpowiedz sobie na bardzo wazne pytanie panie Kwik i postaw tu przecinek
Nie jestem glupi niestety
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez Miki7364, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej Wyjebane a Będzie Ci Dane ;D
  • 648 / 1 / 0
Lepiej wracaj do szkoły.

• 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Shuudan cholewka wyprzedziłaś mnie :(

Jog daj znać czy dostałeś mejla bo mi chyba jakieś błędy powyskakiwały i nie wiem o co chodzi :/ Nie jestem tak zwanym zajebanym PeCetowcem :-p
Ostatnio zmieniony 28 marca 2010 przez kwik763, łącznie zmieniany 1 raz.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 648 / 1 / 0
Wybacz. Więcej tego nie zrobię...

• 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rawr »
chodze raczej przymulona, taki lekki kac, przeszklone oczy. [?].
"Narkotyk pozbawił mnie wszelkiej wrażliwości i uczuć. Pozostałem obojętny na to, co w życiu najdroższe."
  • 433 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vombat »
Nastrój następnego dnia jest bardzo zajebisty, czuję się cały czas jak lekko najarany kolory są nieco żywsze i ogólnie jest zajebiście pozytywnie :D
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.