Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tmkl »
mnie tam jakos dzisiaj tak dziwnie jest. wzialem jeszczena dzien dobry kodeine ale nie zadzialalo. co prawda dluga przerwe mialem w dxm i bralem co innego dlatego moze stad to takie niedosmaczenie :P ale i tak jest fajnie chociaz wczoraj bylo lepiej...
Głód miłości jest tak samo wielki, jak głód narkotyku...
Barbara Rosiek
  • 15 / / 0
ja wzialem 450 mg na jeden dzien a na drugi troche mi sie spac chcialo bylem zmulony a tu 8 godzin w szkolce jeszcze na mat fizie ciezko fizyke bylo ogarniac ale jakos dalem rade i juz w domku na szczescie :cheesy:
Miej Wyjebane a Będzie Ci Dane ;D
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
ja wzialem 150 i tak mnie jebnelo a drugi dzien to normalnie ale bylem o ja i musialem do szkolki isc a tu bam polski a ja zapomnialem jak sie pisze ale bylem szczensliwy jak do domu doszlem mam chyba 15 lat?
[Do pana i pana powyżej - zainteresujcie sie kwestią interpunkcji, bo nie widać o co biega np. od jebnelo do musialem. Interpunkcja nie jest wymyślona po to, żeby utrudnic ludziom życie, tylko żeby dało sie to czytać - jog]
Edit. [Czy wy przypadkiem nie jesteście jedną i tą samą osobą? Bez kitu, jestem prawie pewien, że tak... co to ma na celu? - jog]
Nosz kurwa, tmkl też. Co ty kurwa odpierdalasz gościu? Leczysz dołka związanego z brakiem odpowiedzi? A może masz rozszczepienie osobowości? Chcesz dostać bana? Ile masz jeszcze kont? Czekam na wyjaśnienie. :huh: Jogurt
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez jogurt, łącznie zmieniany 5 razy.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Może założymy nowy wątek? Dxm, a interpunkcja? :nuts:

Jezyk polski jest pięknym językiem jeśli dba się o niego ;).
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 15 / / 0
Aha, czyli mowisz panie Kwik, ze nie mozesz pojac sensu mojego, jakze pieknego, poetyckiego zdania. Azaliż postaram sie Tobie i innym to przetlumaczyc na piekna polszczyzne, w sam raz dla kazdego humana:
"Ja wzialem 450 mg DXM na jeden dzien,(<< przecinek dla niewidzacych), to na drugi dzien troche mi sie spac chcialo i bylem zmulony, a tu 8 godzin w szkolce, niestety i to jeszcze na mat-fizie. Ciezko na fizyce bylo cos zrozumiec, ale jakos usiedzialem i juz w domku jestem na szczescie. Serdecznie przepraszam za powtorzenie "fizyka".
Powiem jeszcze, ze pana tmkl niestety nie znam.

A teraz odpowiedz sobie na bardzo wazne pytanie panie Kwik i postaw tu przecinek
Nie jestem glupi niestety
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez Miki7364, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej Wyjebane a Będzie Ci Dane ;D
  • 648 / 1 / 0
Lepiej wracaj do szkoły.

• 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Shuudan cholewka wyprzedziłaś mnie :(

Jog daj znać czy dostałeś mejla bo mi chyba jakieś błędy powyskakiwały i nie wiem o co chodzi :/ Nie jestem tak zwanym zajebanym PeCetowcem :-p
Ostatnio zmieniony 28 marca 2010 przez kwik763, łącznie zmieniany 1 raz.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 648 / 1 / 0
Wybacz. Więcej tego nie zrobię...

• 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rawr »
chodze raczej przymulona, taki lekki kac, przeszklone oczy. [?].
"Narkotyk pozbawił mnie wszelkiej wrażliwości i uczuć. Pozostałem obojętny na to, co w życiu najdroższe."
  • 433 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vombat »
Nastrój następnego dnia jest bardzo zajebisty, czuję się cały czas jak lekko najarany kolory są nieco żywsze i ogólnie jest zajebiście pozytywnie :D
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.