Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mastah pisze:Nie zadawal bys takich pytan jakbys Ty obudzil sie ktoregos dnia na wpol-osrany z okropnym bolem. Oczywiscie nie zycze Ci tego.mnie to zawsze dziwiło z kąd wy ten hajs motacie ?
Gwynnbleid pisze:słyszałem że mozna spokojnie jechać 200km/h aczkolwiek bezpieczniej w ogóle nie jeździć na opiatach
słyszałem że mozna spokojnie jechać 200km/h aczkolwiek bezpieczniej w ogóle nie jeździć na opiatach
wiem jedni mają lepiej inni gorzej
racja Przekwitły "skąd"
Aquado pisze:Mastah na starość zrobiles sie rozsadny :D
Jak sie ma kase to mozna cale zycie walic po kablach ;] wykancza styl zycia cpuna i gowniany towar.
jak sie ma sto milionow i nie cpa to sie dozyje do 70-80 lat.
jak sie ma 100 milionow i cpa H, przewanie sie umiera kolo 40chy-50siatki.
te hujki ze stonsow chyba po 60lat juz majom, ale samej H to on chyba nie cpa caly czas.
tak qrva, H wykancza serce , nie ma huja zeby jebac od 18stki to 60tki nonstop i byc zdrowy.
poza tym jak masz miliona to se kupisz dwa kilo, a wtedy codziennie coraz wiecej sie napierdala, az ktoregos dnia serce pierdolnie i huj, dzienkuje panu.
ludzi (cpunow) tylko to czyma przy zyciu ze majom malo towaru przewaznie.
moi kolesie ktorzy mieli nieograniczony dostep do slomy poumierali po 3-5 latach napierdalania na maxa. brali codziennie kilka razy wiecej niz ja - szary przecietniak.
ja kurva jakos zyje, oni juz dawno nie zyjom.
mozna wiecej qrev przeleciec (po 40stce juz trzeba placic, dlatego o qrwach pisze).
mozna wiecej miejsc na wdupejebanej Ziemi zobaczyc.
napewno bedziesz miau wiecej samochodow - na starosc sie rozpierdala auto co 2 lata
po 60tce juz kuska nie staje nigdy - problemy z dziwkami, ejsem i syfem znikajom
ale jak sie tylko lezy w lozku podlaczonym do aparatury - faktycznie, lepiej zdechnac majac 55 lat
Ale ogólnie życie jako stary człowiek (i morze lub nie) jakoś mnie chyba nie bawi. To raczej dla ustatkowanych obywateli, no bo walić H w wieku 50 lat? A ja nie wiem czy się "ustatkuje" w rozumieniu bycia porządnym obywatelem, a starość z opiatami? Może jak emerytury wzrosną... Ale takto chyba nie warto długo żyć.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.