Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mastah pisze:Nie zadawal bys takich pytan jakbys Ty obudzil sie ktoregos dnia na wpol-osrany z okropnym bolem. Oczywiscie nie zycze Ci tego.mnie to zawsze dziwiło z kąd wy ten hajs motacie ?
Gwynnbleid pisze:słyszałem że mozna spokojnie jechać 200km/h aczkolwiek bezpieczniej w ogóle nie jeździć na opiatach
słyszałem że mozna spokojnie jechać 200km/h aczkolwiek bezpieczniej w ogóle nie jeździć na opiatach
Jak sie ma kase to mozna cale zycie walic po kablach ;] wykancza styl zycia cpuna i gowniany towar.
wiem jedni mają lepiej inni gorzej
racja Przekwitły "skąd"
Aquado pisze:Mastah na starość zrobiles sie rozsadny :D
Jak sie ma kase to mozna cale zycie walic po kablach ;] wykancza styl zycia cpuna i gowniany towar.
jak sie ma sto milionow i nie cpa to sie dozyje do 70-80 lat.
jak sie ma 100 milionow i cpa H, przewanie sie umiera kolo 40chy-50siatki.
te hujki ze stonsow chyba po 60lat juz majom, ale samej H to on chyba nie cpa caly czas.
tak qrva, H wykancza serce , nie ma huja zeby jebac od 18stki to 60tki nonstop i byc zdrowy.
poza tym jak masz miliona to se kupisz dwa kilo, a wtedy codziennie coraz wiecej sie napierdala, az ktoregos dnia serce pierdolnie i huj, dzienkuje panu.
ludzi (cpunow) tylko to czyma przy zyciu ze majom malo towaru przewaznie.
moi kolesie ktorzy mieli nieograniczony dostep do slomy poumierali po 3-5 latach napierdalania na maxa. brali codziennie kilka razy wiecej niz ja - szary przecietniak.
ja kurva jakos zyje, oni juz dawno nie zyjom.
mozna wiecej qrev przeleciec (po 40stce juz trzeba placic, dlatego o qrwach pisze).
mozna wiecej miejsc na wdupejebanej Ziemi zobaczyc.
napewno bedziesz miau wiecej samochodow - na starosc sie rozpierdala auto co 2 lata
po 60tce juz kuska nie staje nigdy - problemy z dziwkami, ejsem i syfem znikajom
ale jak sie tylko lezy w lozku podlaczonym do aparatury - faktycznie, lepiej zdechnac majac 55 lat
Ale ogólnie życie jako stary człowiek (i morze lub nie) jakoś mnie chyba nie bawi. To raczej dla ustatkowanych obywateli, no bo walić H w wieku 50 lat? A ja nie wiem czy się "ustatkuje" w rozumieniu bycia porządnym obywatelem, a starość z opiatami? Może jak emerytury wzrosną... Ale takto chyba nie warto długo żyć.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.