Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 289 / 5 / 0
el borro pisze:
...odróżnienia od rzeczywistości! ciągle widziałem jak ktoś z mojej rodziny wchodzi do mojego
pokoju ( co było raczej nie możliwe o 1 w nocy. pozatym złapałem dziwną wkręte że ciągle
gubiłem pilota od tV i wszędzie mi się przywidywał i jak sie na niego patrzyłem to wcale nie
znikał! dopiero po kilku machnięciach w powietrzu znikał i to tak jakby wsiąkał w to na czym
leżał.... rano czułem się straszliwie zjebany i przez jakiś czas ręce mi się trzęsły jak bym miał
alzheimer'a..... cóż pewnie i tak kiedyś jeszcze spróbuję ale ogólnie to nie polecam

niefajne uczucie, mi tez sie nie podobalo. 0 rownowagi i krzywe jazdy. a przy tym ta cena :scared:
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sol »
ja tam umiem dla tego srodka znalesc tylko dwa zastosowania
1. choroba lokomocyjna
2. klopoty z zasnieciem, zakladajac ze nie dysponujemy akurat benzo lub chociaz hydroksyzyna czy dipherganem
Uwaga! Użytkownik Sol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qubolo »
Dokładnie tak. ostatnio próbowałem 10 tabsów i efekty byly następujące :)

-bardzo częste zaniki pamięci krótkotrwalej... np. gadam z kumplem i co chwile zapominałem o czym ja tak dyskutuje:D

-nogi jak z waty. i ogulne oslabienie mięsni, tyle ze na poczatku bylo naprawde. pozniej jak próbowałem coś przeskoczyć, to nie mogłem uwierzyć w to jak wysoko wyskoczylem.

-przy zatrzymaniu wzroku i skupieniu na jednym punkcie dzelikatne halunki np odnajdywanie ksztaltow w chmurkach itd.

-sennosc:) ale taka nie zwyczajna. jak ma się silną wole i zajęcie, można ją opanować.

hmm... efekt na drugi dzien byl przyjemny. czulem dokladnie swoje cialo i bylem bardzo swiadomy tego co robilem.

ogulnie nie oplaca sie tego kupowac (przynajmniej dla mnie) jak wspomnieli poprzednicy:D gdybym mial to kupowac co 2 tygodnie, to mój biedny portfelik by nie wytrzymal... ale raz sprobowac nie zaszkodzi.
"Jak na dole, tak i na górze... Jak na górze, tak i na dole."
  • 15 / / 0
Ja Avio biorę tylko przed długą podróżą i jak nie mogłam spać to brałam 1-3 tabletek.
Zastanawiałam się czy nie wziąć, ale w sumie nic ciekawego nie piszecie i nie wiem czy się skusze :P
Uwaga! Użytkownik Katemina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
No ja nie dalej jak wczoraj postanowilam rozprawić się z moją bezsennością za poprzez Avio, bo mi 3 pile zostaly z zapobiegania nudnosciom przy Antidolu ;p . Wydalo mi sie to odpowiednią dawką. No i zasnęłam...a wnocy zbudzilo mnie dziwne uczucie w miesniach i co chwile musialam je napinać... niewiem czy to jakas autosugestia czy moglo to byc skutkiem Avio...
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shivaa »
Czy to możliwe że po zażyciu 12 tabletek Aviomarinu urwał mi się film?? Dodam, że aviomarin brałam po raz pierwszy. Pamiętam tylko pierwszą godzine od wrzucenia tabletek, a dalszą część tylko z opowiadań kumpeli. Podobno łapałam takie schizy, że szok 8-(
" Zbyt Pozytywna, Dlatego Zakazana..."
  • 326 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
skoro o tym mówisz to pewnie tak... no chyba że nas wkręcasz :-D
Non illegitimi carborundum.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shivaa »
Nee wkręcam. Nie śmiałabym nawet ;-)
" Zbyt Pozytywna, Dlatego Zakazana..."
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Hmm . Widzę , że Avio niezbyt lubiane ? Ja mam inne zdanie , jest w porządku . To tak jak komus nie podchodzi gałka czy benza a drugiemu amfetamina . Kwestia gustu , s&s , itp. , itd. Zauważyłem , żę Avio brane zaraz po przebudzeniu , na pusty żołądek działa dośc ciekawie . Po pierwsze mocniej . Po 2 tabletkach miałem cos co można by nazwać pierwszym levelem działania z trzech . Czyli słabo , aczkolwiek zauważalnie . Pojawiały się nawiet pierwsze , nieskomplikowane i prymitywne oevy . Hmm , dziwne . Bo kiedys wziąłem 15 i miałem słabszą fazę niż po 13 . A , żę 2 coś dadzą to bym się nawet nie spodziewał . Avio jest ok , ale trzeba umiec .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 43 / 2 / 0
Ja niedawno brałem avio, ale w połączeniu z DXM i niewielką ilością alkoholu. Przynam się odrazu, że nie się podobało. Po wypiciu flaszki z kumplem kumpel poszedł do domu, a ja sobie pomyślałem może by tak spróbować to avio, wkońcu musi być ten pierwszy raz i odrazu połknąłem 5 tabletek. Ok. 30 min później Wpadł mi do głowy pomysł, aby zażucić do tego deksa. Miałem w domu 600mg, ale dałem rady zjeść tylko 450, nie wiem czemu ale w trakcie jedzenia tych małych białych cukiereczków przestałem mieć chęć na deksa. Pooglądałem jeszcze chwile TV i poczułem się ogromnie zmęczony, więc poszedłem spać. Z zaśnięciem nie było problemów. W nocy budziłem się wiele razy i za każdym przebudzeniem widziałem jakiś ludzi w pokoju Nawet z nimni rozmawiałem. Najlepsze było ostatnie przebudzenie które pamiętam, obudziłem się i nie wiedziałem gdzie jestem. obszedłem całe mieszkanie i dopiero w gabinecie zorientowałem się, że jestem u siebie w domu. Miałem taką shize, tak bardzo się bałem, bo kompletnie nie wiedziałem, gdzie jestem. Rano nie miałem żadnych problemów, czułem się tylko troche niewyspany. Wiem, że to nie był ostatni raz z avio.
... i chuj
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.