Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 149 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaklin »
A czy ktos z was wie czy metadon wypiera opiaty i trzeba o wiele wiecej stuknac zeby cos poczuc?
A odnosnie wymiotow chodzilo mi o polski kompot-robiony odpal domowymi sposobami po nim naszybciej sie wymiotuje jezeli jest sie po dlugiej przerwie nawet dlugostazowemu cpunowi gdy wezmie za duza dawke.Pozdrawiam.
  • 369 / 12 / 0
W odpale nie jestem tak obeznany, to przyznaje. Miałem z tym raz może dwa razy do czynienia, więc specem nie jestem. Do metadonu można dobierać hel do pewnego poziomu, im większa dawka metadonu tym bardziej blokuje on heroinę. Myślę, że dawki >80mg powinny już znacznie blokować heroinę i żeby się przebić trzeba by było wziąć naprawdę dużo, a to z kolei niebezpieczne.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Nozer pisze:
ej, od kiedy iv bierzesz? w sumie to na forum sledze losy kilku ciekawych osobistosci, i z tego co pamietam to zawsze trzymales sie palenia...?
Raz huknąłem, chyba w sobotę z rańca. Ale ostatnio to ja brauna w ogóle staram się nie ćpać, nie ważne czy palić czy hukać. Po prostu nie chce i już. Po co mam to robić jak wydam 15zł na 450 kody i też jestem zajebany, wezmę sobie 1x dziennie na wieczór i mogę spać, a tak to cały dzień napierdalam metkat i.v.
timeless pisze:
Jaka moc towaru... Pewnie brał z Ursusa, a kto brał stamtąd i ma porównanie z Grochowem, to wie, że różnica jest czasem jak 1 do 3. Dodatkowo ćwiary z Ursusa są znacznie mniejsze. A nawet jeśli była to setka z Grochowa, to i tak podziałało dosyć ostro. Po prostu jeśli się bierze na co dzień po 300mg kodeiny doustnie i nagle zajebie dożylnie setę nawet takiej ursusowskiej słabizny, to takie są efekty. Będę teraz szczery, wcale nie złośliwie, żaden z Ciebie brałniarz jeszcze, c0deine. Owszem, niektórzy po strzale dostają odruchów wymiotnych na sam ten smak, który pojawia się w okolicach gardła. Ale głównie to nowicjusze właśnie po małych ilościach są upierdoleni przez tyle czasu i po małych ilościach rzygają jak koty. Widziałem to, wiem, co mówię.
Mi tam nie zależy aby móc się określać mianem "brauniarza" ;) Chociaż niektórzy z osiedla tak pewnie myślą, ale co oni mogą wiedzieć... To były niecałe 2 ćwiary (może 1,5 czyli strzelam, że ~300mg), rozpuszczone w 5 centach wody - dwóch kolesi walnęło po 2 centy a ja jednego. Oni byli tak zajebani że ledwo chodzili, ja zresztą też, czyli huknąłem taką większą 50-tkę powiedzmy. Towar nie był zły bo wzięliśmy bezpośrednio od pośredniego dystrybutora, LOL ;]

Nie mów, że na Ursusie taki zły towar. Zależy od kogo bierzesz, my wzięliśmy od odpowiedniej osoby i na prawdę się zapierdoliliśmy w trupa.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
Przykro mi to stwierdzać, ale ktoś Cię zrobił w chuja. Może to i był pośredni dystrybutor, ale nie wiem, która ręka z kolei. Ja mam można rzec z drugiej ręki zaraz po granicy i to wygląda zupełnie inaczej. No i raz strzelaliście dwie ćwiary, raz niecałe dwie ćwiary. A to zasadnicza różnica. :cool:
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
[quote="timeless"]
Przykro mi to stwierdzać, ale ktoś Cię zrobił w chuja. Może to i był pośredni dystrybutor, ale nie wiem, która ręka z kolei. Ja mam można rzec z drugiej ręki zaraz po granicy i to wygląda zupełnie inaczej. No i raz strzelaliście dwie ćwiary, raz niecałe dwie ćwiary. A to zasadnicza różnica. ]

Nie łap mnie za słówka, proszę Cię, ok? Dowiedziałem się, że gość spalił trochę z tego, więc uaktualniłem, ok?

No i dlaczego zawsze, pierwszą insynuacją jest, że "towar był chujowy"? Czy goście, którzy napierdalają X lat, nie mają już strun i muszą w pachwiny napierdalać to Twoim zdaniem "ludzie niewymagający detoksu"?

Z drugiej ręki w sensie... Ktoś kto stoi wyżej niż zwykły dil. Tzn. zaopatruje dilów, ok? Taki pół-pośrednik, bo to hurtownik nie był.

Timeless, lubię Cię, nic do Ciebie nie mam, ale daj spokój. Nie wiesz jak było, a przekręcasz. Peace 8)
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
Nigdy po wypiciu kody nie było rzygania , jednak mdłości były przy piciu tej goryczki .
Choć jak wypiłem pierwszy raz 450mg co jednak było zbyt wiele jak dla mnie myślałem ze będę rzygał byłem tego pewny ale jednak samo przeszło.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Torecan (thiethylperazina) dobry jest? ktoś próbował brać ten lek w celu likwidacji mdłości i wymiotów po opioidach? torecam może mieć jakiś wpływ na fazę po opiacie? (czy np podbija sedacje)??

co lepiej się sprawdzi torecan czy mała dawka sulpirydu? (jeśli chodzi o likwidacje mdłości po opioidach)

Mam jedno opakowanie tego torecanu i na pewno niedługo przetestuje jak będę walił coś mocniejszego.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
spoko wystarczy Ci 1/3 tabl. na jakieś pół godz. przed. dawke tak trzeba dobrać( niestety metoda prób i błędów) by była jak najmniejsza, ale skuteczna. tak by torecan działał p-wymiotnie, gdyż ma on zdolności do sedacji i dawania zamuły. natomiast wzmacnia, podobnie jak inne neuroleptyki, działanie narkotycznych leków p-bólowych.
ps: na to co mnie pytałeś w dziale apteka a propos braku czegoś tam w hurtowni poszukam odpowiedzi, bo na razie nie mam dostępu do danych
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
ksionc pisze:
Mam jedno opakowanie tego torecanu i na pewno niedługo przetestuje jak będę walił coś mocniejszego.
a miałeś do tej pory jakieś nudnośic po opio? Bo imho jak ktoś bierze, nawet słabsze opiaty, w dość dużych ilościach, to raczej nie powinien mieć żadnych problemów z rzyganiem. Mi się przynajmniej nie zdarzyło, poza jednym razem, kiedy dawkę makiwary ugotowaną na dwa/trzy dni (1,5 l) wypiłem w jedną noc. Do tego jeszcze zasnąłem w parku i mnie okradli z fajek i coli - torbę na szczęście jakoś włożyłem wcześniej pod głowę. No i wyjebali mnie później z szaletu miejskiego, lol.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
sulpiryd jest dobry i metdex zero zyganki po opio
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.