doszłam do wniosku że to tylko pogoń za ulepszaniem gówna by było legalne i wciskanie nam tego
pożegnam rc
boze ale zjazd
W sumie np. porównując zjazd do 4mec to tutaj jest on słabszy ale trwa dłużej ;c
co do samej substancji to wogóle nie jest ona godna uwagi jeżeli przyrównuje sie jądo mefedronu, ani tego jebnięcia w sumie nie czujesz że działa ni no kurwa "takie huj wi jakie" ani euforii nic
pozdrawiam testerów tego gówna co liczą na jakiś super legalnych zastępców mefedronu.
To ja nawet nie jestem taki przećpany żeby walić takie ilości na pierwszy raz i potem narzekać na zjazd
Jak sie wali takie ilości to nie ma co potem narzekać na tragiczne zwały...
Xanaxator pisze: W sumie np. porównując zjazd do 4mec to tutaj jest on słabszy ale trwa dłużej ;c
post z 15 sie 2011, 20:50; scalono - surveilled
Wcześniej w ciągu ostatnich tygodni przed kotem jadłaś jedynie etylofenidat? Jeżeli tak, to nie dziw się, że nie poczułaś nic szczególnego, gdyż kot rozkręca się stosunkowo powoli po 20 minutach, a nie tak jak etylofenidat, zaraz po podaniu, od razu "wow" (u mnie kot rozpędza się już po pierwszych 10 minutach, ale to inna bajka). To samo tyczy się weteranów: wśród kota nie znajdziecie nic wystrzałowego, już lepiej methiopropamina :)
A kota będę bronić, gdyż jak dla mnie, jest subtelnym speedem, bez schiz, jak po fecie. Dla mnie - osoby, która od czasu do czasu coś zje, nie miała nigdy ciągów - subtelnia, wporządku substanscja.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.