Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 630 / 3 / 0
Samo w sobie działanie ethcatu jest takie sobie - taka gorsza wersja amfetaminy. Za to z MeOPP (które samo w sobie też nie specjalnie działa) to inna bajka - jest dużo lepiej i dłużej.
  • 2428 / 92 / 0
Ten puder co ja miałem nic nie znieczulał nosa :( i o drętwieniu też można było zapomnieć ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
To etkatynon, który ja mam drażni gardło podczas spływu. Generalnie spływ jest obrzydliwy, prawie się porzygałem.
  • 86 / 3 / 0
coza gówno ostatni rc który spróbowałam
doszłam do wniosku że to tylko pogoń za ulepszaniem gówna by było legalne i wciskanie nam tego

pożegnam rc

boze ale zjazd
  • 2428 / 92 / 0
Po samym etkacie ? nie mieszałaś z czymś ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
Xanaxator, akurat z tego co pamiętam zawsze ma przechujowe zjazdy więc nie zwracał bym na tego posta uwagi...
  • 86 / 3 / 0
czyja wiem nie zawsze ale walony gram od 22 do 6 rano po 14 godzinnym dniu pracy pewnie daje wyczerpanie porządne organizmu ale porównując to do etylofenidatu (zjazd) to mamy tutaj rogalika z czekoladą.
W sumie np. porównując zjazd do 4mec to tutaj jest on słabszy ale trwa dłużej ;c

co do samej substancji to wogóle nie jest ona godna uwagi jeżeli przyrównuje sie jądo mefedronu, ani tego jebnięcia w sumie nie czujesz że działa ni no kurwa "takie huj wi jakie" ani euforii nic

pozdrawiam testerów tego gówna co liczą na jakiś super legalnych zastępców mefedronu.
  • 2428 / 92 / 0
Gram na pierwsze podejście ? :moody:
To ja nawet nie jestem taki przećpany żeby walić takie ilości na pierwszy raz i potem narzekać na zjazd :*)
Jak sie wali takie ilości to nie ma co potem narzekać na tragiczne zwały...
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 49 / / 0
Xanaxator pisze:
W sumie np. porównując zjazd do 4mec to tutaj jest on słabszy ale trwa dłużej ;c
ja po przerobieniu 1,5g przez noc czułem się zajebiscie choć mój nos to był cały jeden krwiak, natomiast po zrobieniu 0,3-0,4 koksu i fety rano nie umiałem włożyć zakupów do siatki, za dużo nad tym myślalem. Ale żeby nie było offtopu, po Etkacie zjazd jest taki chilloutujący + lekkie wyrzuty sumienie, naparawde nie ma co narzekać.
Uwaga! Użytkownik shinowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Ja nie odczułem większego zwałka prócz zmęczenia, które można śmiało odespać lub dorzucić. Tobie Xanaxatorko potrzeba methiopropaminy, jeśli chcesz mieć fajne ciary i dobrze poczuć. A jeśli chodzi o kota, dla mnie jest okej i nie ryje praktycznie w ogóle mózgu jak na przykład po zwykłej fecie.

post z 15 sie 2011, 20:50; scalono - surveilled

Wcześniej w ciągu ostatnich tygodni przed kotem jadłaś jedynie etylofenidat? Jeżeli tak, to nie dziw się, że nie poczułaś nic szczególnego, gdyż kot rozkręca się stosunkowo powoli po 20 minutach, a nie tak jak etylofenidat, zaraz po podaniu, od razu "wow" (u mnie kot rozpędza się już po pierwszych 10 minutach, ale to inna bajka). To samo tyczy się weteranów: wśród kota nie znajdziecie nic wystrzałowego, już lepiej methiopropamina :)

A kota będę bronić, gdyż jak dla mnie, jest subtelnym speedem, bez schiz, jak po fecie. Dla mnie - osoby, która od czasu do czasu coś zje, nie miała nigdy ciągów - subtelnia, wporządku substanscja.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.