Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Morał - owszem - nie ćpać odpału.
Ja żyję, nie wiem jak reszta. Wydaje mi sie ze mecenas tez jeszcze nad powierzchnią gruntu ale to czyste domysły.
Ostro sie wjebałam w kompot, to prawda, ale cóż, nie od dziś taki los byl mi przywidywany a i ja sama gdzieś tam głęboko wiedzałam ze własnie tak to sie skonczy. Obecnie jestem w domu na odtruciu. Nie chce jechać do szpitala na trzeci juz detoks, bo wiem jak tam jest zazwyczaj chujowo, jaka nuda i jak strasznie chce sie wtedy ćpać. W domu to co innego. Jakoś tak... po prostu lepiej. Bez tego budzenia o szóstej rano tylko po to, aby zmierzyc cholerne ćiśnienie,a potem radz sobie człeku z jakimis 17toma godzinami, zanim dostaniesz ostatnie leki i mozesz isc wreszcie spać. Moja mama upiera sie abym pojechała jutro do Olsztyna na oddział, ale ja sie nie dam. Wole w domu. A potem? Wygląda na to ze ośrodek, chociaz jeszcze nie zdecydowałam który i w gruncie rzeczy tam tez nie chce mi sie jechać. Dziś chce mi sie ćpać. Sniły mi sie narkotyki, jak je załatwiam, jak kupuje, jak trzymam juz strzykawke w ręku.
Tak drodzy KODEINIARZE = ja tez zaczynałam jak wy. Ale przeciez wam to nie grozi no nie;)
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
No to tylko współczuc. Tez mam biede na chacie w huj stara straszy osrodkami i innymi pizdzielstwami. Naszczescie laze do roboty i pewnie tylko sciemnia z tym ze mnie tam posle bo sama by musiala bulic za all w mieszkaniu lacznie z moimi ratami %-D A tak ogol to mam juz wyjebane na to.
  • 803 / 7 / 0
zielona pisze:
Morał - owszem - nie ćpać odpału.
Nawet nie zaczynać...
zielona ty jestes dla mnie takim ksiązkowym typem narkomanki, typem o którym mówi społeczna propaganda. Klasyczna rozgrywka.
Od jarania gandy w akademiku, gdzieś pomiędzy ładująca się koda na awatarze z okularami przeciwsłonecznymi potem już poszło.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
zielona pisze:
Ale przeciez wam to nie grozi no nie;)
Owszem. O sobie mogę powiedzieć, że raczej nie grozi. Jeśli przez 5 lat brania rozmaitych opiatów nie miałam ani jednego ciągu, to niby dlaczego miałabym się nagle wkopać? Wiem, że takie ewenementy są bolesne dla tych, którzy jednak się wkopali. Niemniej fajnie, że żyjesz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 99 / 1 / 0
Zielona, tutaj drag. Pamiętasz, jak ćpając tramal zapewniałaś, że w odpał się nigdy nie wciągniesz?
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3214 / 391 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Masa ludzi tu o różnych rzeczach zapewniała a potem wychodziło jak wychodziło. Nigdy nie mów nigdy jest szczególnie prawdziwe jeśli w grę wchodzą opiaty.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
uzytkownik zbanowany pisze:
Zielona, tutaj drag. Pamiętasz, jak ćpając tramal zapewniałaś, że w odpał się nigdy nie wciągniesz?
Ale trzeba też zielonej oddać sprawiedliwość: pisała, i to nie raz, że skończy pewnie jako narkomanka. Pamiętam dobrze.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
leiche pisze:
uzytkownik zbanowany pisze:
Ale trzeba też zielonej oddać sprawiedliwość]

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 78#p129878

Fajnie ze piszemy w czasie przeszlym.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 261 / 16 / 0
Zielona, złotko, miło wiedzieć żeś cała. pojedz z muertusią na leczenie, wiesz jak fajnie?

Filippo w ośrodku, a więc dobrze- bo żyje i jest trzeźwy (zapewne). Doszły mnie słuchy, że mecenas jest czysty, ale to niepotwierdzona informacja. Drag nie żyje. Codeine juz dawno nie żyje, po kilka razy nawet.
810 stawek dziennych za to!
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
szukam codeine'a, ma z nim ktokolwiek kontakt jakis i moze mi powiedziec ze zyje chociaz, a najlepiej to zeby sie do mnie w koncu odezwal..
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.