Ja żyję, nie wiem jak reszta. Wydaje mi sie ze mecenas tez jeszcze nad powierzchnią gruntu ale to czyste domysły.
Ostro sie wjebałam w kompot, to prawda, ale cóż, nie od dziś taki los byl mi przywidywany a i ja sama gdzieś tam głęboko wiedzałam ze własnie tak to sie skonczy. Obecnie jestem w domu na odtruciu. Nie chce jechać do szpitala na trzeci juz detoks, bo wiem jak tam jest zazwyczaj chujowo, jaka nuda i jak strasznie chce sie wtedy ćpać. W domu to co innego. Jakoś tak... po prostu lepiej. Bez tego budzenia o szóstej rano tylko po to, aby zmierzyc cholerne ćiśnienie,a potem radz sobie człeku z jakimis 17toma godzinami, zanim dostaniesz ostatnie leki i mozesz isc wreszcie spać. Moja mama upiera sie abym pojechała jutro do Olsztyna na oddział, ale ja sie nie dam. Wole w domu. A potem? Wygląda na to ze ośrodek, chociaz jeszcze nie zdecydowałam który i w gruncie rzeczy tam tez nie chce mi sie jechać. Dziś chce mi sie ćpać. Sniły mi sie narkotyki, jak je załatwiam, jak kupuje, jak trzymam juz strzykawke w ręku.
Tak drodzy KODEINIARZE = ja tez zaczynałam jak wy. Ale przeciez wam to nie grozi no nie;)
zielona pisze: Morał - owszem - nie ćpać odpału.
zielona ty jestes dla mnie takim ksiązkowym typem narkomanki, typem o którym mówi społeczna propaganda. Klasyczna rozgrywka.
Od jarania gandy w akademiku, gdzieś pomiędzy ładująca się koda na awatarze z okularami przeciwsłonecznymi potem już poszło.
zielona pisze: Ale przeciez wam to nie grozi no nie;)
uzytkownik zbanowany pisze: Zielona, tutaj drag. Pamiętasz, jak ćpając tramal zapewniałaś, że w odpał się nigdy nie wciągniesz?
leiche pisze:uzytkownik zbanowany pisze: Zielona, tutaj drag. Pamiętasz, jak ćpając tramal zapewniałaś, że w odpał się nigdy nie wciągniesz?
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 78#p129878
Fajnie ze piszemy w czasie przeszlym.
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
Filippo w ośrodku, a więc dobrze- bo żyje i jest trzeźwy (zapewne). Doszły mnie słuchy, że mecenas jest czysty, ale to niepotwierdzona informacja. Drag nie żyje. Codeine juz dawno nie żyje, po kilka razy nawet.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.