Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
mj do piwka ideał ale do panny wódki to pan hasz jest najlepszy ;]
  • 343 / 3 / 0
dobry browar do palenia ,ale takiego lżejszego,pod śmiechawe.
nie lubie sączyć browara jak pale 'na ostro' i mam kocioł we łbie.
ale i tak palonko z tramcem najpiękniej siada.
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1521 / 73 / 0
Dużo mj+dużo bronków = ostre rzyganie
W moim wypadku
tekst powyżej =/= prawda
  • 110 / 1 / 0
Poprostu trzeba umieć pić...
  • 145 / / 0
piwka to dobra rzecz zwłaszcza jak suszy.
polecam 2 max 3, najlepiej desperadosy...
kiedyś po zjaraniu piłem naleweczke migdałową, degustowałem się nią, rozlewała mi się po całym podniebieniu, czułem każdą krople.
ale ogólnie wole piwa niż mocny alko, jak się che najebać WDą to nie pale.
  • 4 / / 0
witam! absynt absynt absynt i jeszcze raz absynt!!!! 8-(
  • 2876 / 266 / 0
Kocham te połączenie, w sumie obojętnie z czym bo i tak jest zajebiście. Ale najlepszy klimat to jest wypić sobie najpierw tak cztery piwka, później zajarać (nie trzeba dużo, wtedy mi wystarczą dwa buchy z dobrego palenia) i jest piękny stan
  • 145 / / 0
ja przypomniałem sobie,tylko miałem raz problem jak łaczyłem mocne i słabe alko a potem zapaliłem,muliło mnie strasznie. dlatego nie pije dużo i mocnego przed paleniem...
  • 3 / / 0
jeśli chodzi o takie połączenie to ja nie widzę przeciwwskazań aczkolwiek trzeba dobrze dobrać proporcje zależnie od możliwości. W moim przypadku najlepiej wypada połączenie browarka i canny, zachowując wskazaną kolejność :) do wódy to już jest tak bardziej na zapierdolenie się dlatego w tym wypadku lepiej rozróżnić te dwa środki.. chociaż z autopsji wiem że jak już wypiję to ciężko jest nie zajarać jak jest :)

Ciekawy fakt jest taki że po alku w huj bardziej chcę się palić... cokolwiek jak jeszcze paliłem ćmiki to częstotliwość ich wypalania wzrastała z alkiem dwukrotnie, zdarzało się pakę na melanżu wyjarać.. Później jak już ćmiki rzucałem to nawet jak nie jarałem już trzeci dzień i dochodziło do picia to nie mogłem sie powstrzymać ! odpalałem ćmika (nie swojego nigdy bo przecież rzucałem to nie kupowałem) i efektem tego było że na drugi dzień czułem się jak dupa (fizycznie i psychicznie). Teraz na szczęście nie pale już nawet przy procentach i jest zajebiście. No ale do czego zmierzam, bo już ktoś powie że zbaczam z tematu - wydaje mi się że wraz z piciem alkoholu jarać się chce jeszcze bardziej i to chyba nie po to żeby się zjarać (bo pizda jest i bez tego) tylko żeby sobie popalić ! Też tak macie ?
Uwaga! Użytkownik yU59Bb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 2 / 0
Zdecydowanie, "pić to trzeba umieć" - to takie bardzo ludowe, ale mniejsza z formą, to po prostu prawda.
Natomiast co do łączenia:
Łycha (Stary Przemytnik, Szkocka z Historią) w Pepsi i cytrynie po samobójczo przepalonym dniu - takie burżuazyjne i przyjemne ;]
Generalnie "łączenie" najbardziej podoba mi się w konwencji Opał Nazajutrz po Libacji ;> NIC, kurwa, nic nie potrafi skuteczniej i delikatniej ( ;] ) zniwelować nieprzyjemnych objawów zatrucia kwasem mrówkowym, czy na czym tam kurwa polega kac.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.