Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
PS. jeśli sam produkt wyszedł za bardzo oleisty i nie schnął to za krótko podgrzany vzy za mało wody?
Zamienić małą ilość koksu w Krak ? Z twojej odpowiedzi wywnioskowałam
Że trzeba dorzucić sody i kilka kropel wody, ale co dalej ta mieszankę przypalić czy nie będzie to za rzadkie? Będę robić to pierwszy raz
18 czerwca 2024AlastorRadioDemon pisze: Siema sorry że wskrzeszam ale mam pytanie ciekawe. Sam przygotowuje krakena na wodzie i sodzie ale od jednego ziomka zasłyszałem że najlepszy wychodzi na spirolu. To prawda? Bo nie wiem czy próbować czegoś takiego, a robienie tego na amoniaku mi nie siedzi. Dziwnie to brzmi w tym temacie ale uważam to za zbyt nie zdrowe/ nie bezpieczne. Z góry dzięki.
Z tego co wiem, tylko soda albo amoniak (tj. roztwór).
Nie wiem czy polecam kombinacje.
Pozdrawiam serdecznie
14 maja 2006wsburroughs pisze: ja robilem crack tez s soda, i tak sie zawsze robi. a jesli chodzi o IV to musisz rozpuscic to w occie, tylko nie wiem ilu %wym
i tu pojawił się crack ale robiony na amoniaku (nie słuchajcie tych co pierdolą że na sodzie trzeba robić ) wiadomo soda łatwiej dostępna ,ale jak byś pojechał gdzieś tam gdzie robią to na co dzień w murzyńskiej dzielnicy gdzieś w LONDON to tam ciebie nauczą i zobaczysz o co chodzi . Tylko amoniak , i też ważny jest sprzęt -fajka odpowiednia-pojemnik-palnik-temp80 c i przede wszystkim technika palenia . Inaczej zmarnować można tylko towar. Mi to pokazał koleżka który z tam tąd wrócił , liczą się szczegóły nawet takie że kruszynkę dasz mniej i będzie już całkiem inny efekt , będziesz żle się zaciągał też lipa, ale jak wszystko opanowane to poczułem coś takiego że wszystko się chowa , zbrzydło mi wszystko -hera,zioło,piko,dopy,papierosy, gdy tylko poczułem czystość tego kryształu
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.