Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gal Anonim »
ogladalem kiedys NCIS nowy jork czy inne zadupie. Byl odcinek jak to glupi i bezmyslni amerykanscy studenci palaz bonga w sposob: "kto nie chce bucha cipa hahaha". No i jeden z nich juz nie chcial ale na sile mu morde do bonga przycisneli i ten z powodu inhalacji co2 lub co zmarla. wszechwiedzace psy podczas sekcji zwlok odkryly ze rzyczyna byl tetniak czy inne costam w stylu zatorow w mozgu. Czy istnieje taka opcja, nie wiem, ale nawet jesli to nie jest to bezposrednia przyczyna zonu poprzez flagowy argment szarej masy, czyli "złoty strzałułuł"
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
trawa moze zabic ambicje.
za trawe moze zabic policja.

trzeba jarac.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
Serio poprostu dostał zawału od czego nie wiadomo , być moze od tego że tyle jarał
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
To tylko Twoje przypuszczenia. Nie fakty. Tak się rodzą miejskie legendy i propagandowe pogadanki.
Na swoje usprawiedliwienie wrzuć teraz fotkę aktu zgonu lub swojego biustu :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twain »
Zdecydowanie jestem za biustem ;] a co do tematu z przedawkowania jak ktoś pisał bodajże wcześniej paść nie można ,bo nikt nie jest w stanie tyle spalić %-D ,można się udusić?Można w zadymionym pomieszczeniu bez wentylacji ,a i na zawał można paść jak ktoś ma słabe serce i schiz będzie i milion innych przyczyn ,ale to tylko głupie pierdolenie ,od picia więcej ludzi umiera od zielonego nikt? %-D Dokładnie urban legends z tym ,że sie umiera od zieleni :rolleyes:
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 142 / 1 / 0
ejj to zabrzmiało jak szantaż. hehe

Aktu zgonu nie posiadam tą drugą fotkę mogłabym wykombinować ale chyba bym się nie odważyła .. No co do tego że trawa zabija to ten chłopak dostał zawału jak był na klimacie wszyscy znajomi gadali że go serce kuło i źle się czuł. Być może dlatego cała wina została zwalona na naszą kochaną marysię.
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 76 / 1 / 0
O widzisz , mnie też kuje czasem ale to od czego innego ;-) Silje takie zdjęcia to na prv poproszę :-D Ziele nie zabija ziele leczy :finger:
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 142 / 1 / 0
Hehe a dlaczego na prv co żałujesz żeby sobie kto inny nie popatrzał na te cudka?

Mnie to kłuło praktycznie co noc, teraz jakoś nie odczuwam tego bo ostatnio paliłam w niedziele i jestem poprostu załamana. Myślę że trawka ma jednak jakiś wpływ na serducho tymbardziej jak się miesza z tytoniem do blancika
  • 76 / 1 / 0
Hehe a dlaczego na prv co żałujesz żeby sobie kto inny nie popatrzał na te cudka?
taki już jestem ;-)
a ziele wpływ na serce na pewno ma nie mówię, że nie, ale zabić nie zabije .
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Silje pisze:
To pokaż cudka na forum :-)
Ile ja bym dał, żeby mieć taką kobietę jak Ty...
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.