za trawe moze zabic policja.
trzeba jarac.
Na swoje usprawiedliwienie wrzuć teraz fotkę aktu zgonu lub swojego biustu :diabolic:
Aktu zgonu nie posiadam tą drugą fotkę mogłabym wykombinować ale chyba bym się nie odważyła .. No co do tego że trawa zabija to ten chłopak dostał zawału jak był na klimacie wszyscy znajomi gadali że go serce kuło i źle się czuł. Być może dlatego cała wina została zwalona na naszą kochaną marysię.
Mnie to kłuło praktycznie co noc, teraz jakoś nie odczuwam tego bo ostatnio paliłam w niedziele i jestem poprostu załamana. Myślę że trawka ma jednak jakiś wpływ na serducho tymbardziej jak się miesza z tytoniem do blancika
Hehe a dlaczego na prv co żałujesz żeby sobie kto inny nie popatrzał na te cudka?
a ziele wpływ na serce na pewno ma nie mówię, że nie, ale zabić nie zabije .
Silje pisze: Hehe a dlaczego na prv co żałujesz żeby sobie kto inny nie popatrzał na te cudka?
Ile ja bym dał, żeby mieć taką kobietę jak Ty...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).