Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3177 / 887 / 5
To substancje o innym profilu działania. Wszystko robi lepiej niż feta, bo feta nie robi wcale.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 604 / 115 / 0
no i dlatego nie rozumiem dlaczego tyle ludzi jara się amfetaminą.
Dla mnie to jedna z najgorszych substancji jakie próbowałem.
  • 1040 / 150 / 0
Podobno to co teraz zwykle jest sprzedawane koło prawdziwej amfetaminy nie leżało.
  • 5112 / 886 / 0
To 3mmc które można dostać w clearnecie przypomina sorry sprzed lat? Pytam, bo wiele osób jest niezadowolonych. Głöwnie pokolenie klefendrońskie. Czy to przez to , że chlory są mocniejsze ? Od ketonòw i stimôw miałem przerwe od kwietnia. Szczerze te, to nie prôbowałem nigdy tröjki. Czy oralnie jest to bardziej cywilizowana faza ? Warto się zainteresować ?
Wiele osöb uznaje za zajebistą sub a teraz jakby ludzie zawiedzeni są. To robi sieczkę w głowie. Mam wrażenie jakby ludzie gloryfikowali pobanowane substancje. Analogi analogöw môwili. Teraz nagle jak można dostać tröje to już nie jest takie och ah. Zakazany owoc najlepiej smakuje ?
A może to kwestia tego, że tym czym się ktoś rozdziewiczył to z tym ma najlepsze wspomnienia.
Mnie pierwsze sorry i razy na dziewiczym łbie jakie jadłem 4 cmc i 3 cmc z 2014/2015 od gienia czy fejköw , ruska wyjebywały w kosmos...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3177 / 887 / 5
@ledzeppelin2
Nie. Jest jak w przypadku mefa - niby to samo, a klepie chujowo. Chińczycy to jacyś magicy w robieniu ćpania %-D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3455 / 556 / 2
Wystarczy spojrzeć na ilość stron w tym temacie prawie 700 stron. Jak dla mnie (kiedy były dopalacze jeszcze legalne) najlepsze, co mnie mogło w życiu spotkać najmocniejszy kozak koka holenderska się chowa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 604 / 115 / 0
Dobra substancja, w moim odczuciu dużo lepiej działająca niż amfetamina. Trochę podobna do MDMA, nawet chyba z większą stymulacją. Ale trzeba uważać na dorzutki, najlepiej nie zarywać nocek. Idealna na kilkugodzinną imprezę.
A dzisiejsze sorty- pewnie żeby odczuć to co kiedyś po 100mg teraz trzeba wrzucić 200 albo 300.
  • 5776 / 1184 / 43
Zajebiście wchodziło podane dożylnie.
Bez żadnej zwały.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1533 / 196 / 0
Jak trójka hulała w najlepsze po mieście to ja wtedy nie znałem jeszcze dobrze hyperreala i o golnie tematu i na nieświadomce jadlem trójeczke , zajebiscie czesała ale nie zdawałem sobie sprawy z tego jaki mam zaszczyt biorąc ten narkotyk , a teraz nielegal od dawna i same shity dookola ..
  • 1040 / 150 / 0
Ale mefedron był znacznie lepszy za czasów legalności. Trójka to był taki zamiennik!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.