Dla mnie to jedna z najgorszych substancji jakie próbowałem.
Wiele osöb uznaje za zajebistą sub a teraz jakby ludzie zawiedzeni są. To robi sieczkę w głowie. Mam wrażenie jakby ludzie gloryfikowali pobanowane substancje. Analogi analogöw môwili. Teraz nagle jak można dostać tröje to już nie jest takie och ah. Zakazany owoc najlepiej smakuje ?
A może to kwestia tego, że tym czym się ktoś rozdziewiczył to z tym ma najlepsze wspomnienia.
Mnie pierwsze sorry i razy na dziewiczym łbie jakie jadłem 4 cmc i 3 cmc z 2014/2015 od gienia czy fejköw , ruska wyjebywały w kosmos...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie. Jest jak w przypadku mefa - niby to samo, a klepie chujowo. Chińczycy to jacyś magicy w robieniu ćpania
A dzisiejsze sorty- pewnie żeby odczuć to co kiedyś po 100mg teraz trzeba wrzucić 200 albo 300.
Bez żadnej zwały.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.