Podziel się posiłkiem, chamie
Dla mnie to jedna z najgorszych substancji jakie próbowałem.
Wiele osöb uznaje za zajebistą sub a teraz jakby ludzie zawiedzeni są. To robi sieczkę w głowie. Mam wrażenie jakby ludzie gloryfikowali pobanowane substancje. Analogi analogöw môwili. Teraz nagle jak można dostać tröje to już nie jest takie och ah. Zakazany owoc najlepiej smakuje ?
A może to kwestia tego, że tym czym się ktoś rozdziewiczył to z tym ma najlepsze wspomnienia.
Mnie pierwsze sorry i razy na dziewiczym łbie jakie jadłem 4 cmc i 3 cmc z 2014/2015 od gienia czy fejköw , ruska wyjebywały w kosmos...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie. Jest jak w przypadku mefa - niby to samo, a klepie chujowo. Chińczycy to jacyś magicy w robieniu ćpania
Podziel się posiłkiem, chamie
A dzisiejsze sorty- pewnie żeby odczuć to co kiedyś po 100mg teraz trzeba wrzucić 200 albo 300.
Bez żadnej zwały.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.