Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
@up
Chyba najprostszy działający u mnie sposób to pójście do lekarza i powiedzenie mu ze cos nas bardzo boli i ze takie leki jak np. ketonal itd (te najmocniejsze) nie działają na nas. U mnie o tyle łatwiej ze jestem po operacji biodra B)
  • 1 / / 0
Na pierwszy raz, bez żadnej tolerki, zarzuciłem 200 mg Tramalu, a w zasadzie dwie tabletki po 50 i po jakiejś max godzinie dorzuciłem dwie kolejne. Nie poczułem praktycznie nic, lekkie oszołomienie co najwyżej, po paru godzinach za to zaczął mnie oblewać pot, walnąłem też małego bełta. Sen był dość przyjemny, mimo tego, że spałem ze 3 godziny, pojebane sny i przeplatająca się jawa ze świadomością. Rano byłem strasznie rozkojarzony, było mi też trochę niedobrze. Przeceniłem fazę, czy o co chodzi? Niby nie było to wcale dużo, a raczej negatywnie zadziałało.
  • 1016 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: ChrisMoltisanti »
U niektórych jest taka reakcja organizmu, ja też miewałem okropne poty, bełtania nie było bo ogólnie rzadko mi się to zdarza. Następnego dnia po wzięciu też trochę chujowo się czułem. Grzało za to nieźle, z czasem za to efekty negatywne znikały ale grzanie było nadal fajne a nawet fajniejsze nieraz. Po prostu bądź cierpliwy, powinno minąć z czasem, nie ty jeden miałeś takie problemy na początku.
The child is grown
The dream is gone
  • 1 / / 0
Poltram 2ml/100mg, ile ampulek zaladowac na pierwszy raz? 2 starcza tj. 200mg ?
  • 839 / 67 / 0
A jaką masz tolerancję na opio? Czy to w ogóle twój pierwszy raz z tego typu substancjami?
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 293 / 41 / 0
osEk pisze:
Poltram 2ml/100mg, ile ampulek zaladowac na pierwszy raz? 2 starcza tj. 200mg ?
Powinno wystarczyć by odczuć choćby minimalne działanie rekreacyjne. Jeżeli po upływie 40 minut stwierdzisz, że jest słabo to dorzuć jeszcze setkę. Tylko pamiętaj tramadol najlepiej jeść będąc najedzonym oraz wypoczętym.
Mój debiut z trampkiem to 400 mg retardów, zarzuconych na pusty żołądek, po dość kiepsko przespanej nocy i intensywnym dniu.
Efekt był taki, że zwaliło mnie z nóg i zasnąłem zanim na dobre się rozkręcił. Cały następny dzień chodziłem strasznie słaby / przymulony.
Brak jakichkolwiek pozytywnych doznań.
Także pomału i ostrożnie. Tolerancja na tramadol potrafi rosnąc całkiem szybko a i zbyt bezpiecznym specyfikiem nazwać go nie można.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
@up Jeżeli to jego pierwszy raz to 200 powinno być okej. Tym bardziej, że skoro ampułki, to chyba iv. Jeżeli jednak zdecyduje się na 3 ampułki to już bym zalecała jakieś benzo asekuracyjnie (klonazepam/diazepam/lorazepam najelpiej). Niektórzy mogą bez obaw wrzucać takie dawki, ale są takie egzemplarze, co po takiej ilości dostaną drgawek. Różnie bywa. Lepiej się nie dorobić, bo po każdym ataku coraz łatwiej o kolejny.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 560 / 9 / 0
Ponoć po jednym ataku epi szansa na drugi to ponad 50%, więc lepiej się nie dorabiać,
200mg i basta, więcej tylko w obstawie benzo
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Pamiętam jak, za pierwszym razem 200 mg skruszonego retarda mnie pierdolnęło.Mdłości,poty,a później rozjeżdżający się wzrok.Ogólnie,to było średnio przyjemne.Każdy kolejny raz petarda,działa euforyzująco.Moja zasada,nie przekraczam 400 mg na dobę i nigdy nie biorę dzień po dniu.
  • 98 / 3 / 0
Za pierwszym razem dostałem iv. 50 lub 100mg. kurwa mać, grzało mnie jakbym miał kaloryfer przyczepiony do brzucha ( taki z metalowymi żebrami )
Jestem trzeżwy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.