Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 420 / 2 / 0
Moj sposob jest prosty - biore ten lek i prosze o wypisanie poniewaz niedawno mi sie skonczyl, nie pierdole sie w zadne opowiesci o lekach, problemach emocjonalnych czy chuj wie czym jeszcze.
  • 189 / / 0
Kakihara pisze:
Moj sposob jest prosty - biore ten lek i prosze o wypisanie poniewaz niedawno mi sie skonczyl, nie pierdole sie w zadne opowiesci o lekach, problemach emocjonalnych czy chuj wie czym jeszcze.
japierdole :nuts: zapisz się do czerwonego krzyzya tam twojej pomocy bardziej potrzebują

Lucifer sam
poczytaj na co jest alpra i to wszystko powiedz, a najlepiej poczytaj co to jest napad lękowy i z tym przyjdź do lekarza tłumacząc się ze nie wiesz co robić
  • 420 / 2 / 0
rested pisze:
najlepiej poczytaj co to jest napad lękowy i z tym przyjdź do lekarza tłumacząc się ze nie wiesz co robić
I do tego nie zapomnij o odpowiedniej charakteryzacji, ubior jest bardzo wazny, samo tlumaczenie moze nie wystarczyc :finger:
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2011 przez Kakihara, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 886 / 9 / 0
co to jakieś kółko porad, weźcie wyluzujcie temat wałkowany sto razy poza tym przynajmniej ja nie będę nikomu mówił co i jak ponieważ to jest lek dla chorych ;)
  • 413 / 4 / 0
Kiego wała pchacie sie wszyscy do tych benzyli,kurwa przecież to jawne dragi z których wychodzi sie czasem cięzej jak z hery.rozumiem jeszcze starych wariatów albo rekraacyjnych ale ajk widze kinderów walczących o KLONY albo alpre (na dodatek walczących w sposób żałosny) to mi sie płakac kurwa chce.ja nawet jak miałem 17 lat to raz ,że mnie nie ciągnęło za bardzo do apteki a jesli już to kołowałem na pstryk niemal wszystko...a nie zadawałem durne pytania "jakie miny stroic do doktorsa i jaki sweterek założyć" żesz w morde co za pokolenie.troche pomyśleć i juz głowka boli?? klony z nieba nie spadną a jak spadną to tylko na potępienie.wez sie jeden z drugim złap za ksiązke lepiej bo nawet mojego wieku nie dozyjesz.
Siste, viator!
  • 1198 / 142 / 0
kowal tu sie nikt nie pcha na sile do tego a na pewno nie ja. To jest problem psychiki, bo ciagle uczucie bycia nikim, brak checi do robienia czegokolwiek, nieakceptowanie siebie i ciagla walka z kazdym dniem, a przede wszystkim z rzeczywistoscia, ktorej nie jest sie w stanie zaakceptowac i narastającą z kazdym rokiem nienawiscia do ludzi i swiata. Mozna z tym zyc i sie meczyc, mozna i cos robic tymbardziej ze jest to forum i sa leki ktore podobno pomagaja w tym dlatego sie tym zainteresowalem, i wcale nie boje sie skutków ubocznych, wole to niz meczenie sie ze sobą kazdego dnia. To chyba tyle : )
  • 886 / 9 / 0
to po co nam to mówisz idź i przedstaw te objawy lekarzowi ale benzo to nie jest dobra droga lepsza to już ssri i czasem benzo jak ktoś tak potrafi
  • 1743 / 26 / 0
mozna z tym zyc i sie meczyc, mozna i cos robic tymbardziej ze jest to forum i sa leki ktore podobno pomagaja w tym dlatego sie tym zainteresowalem
Po tej wypowiedzi wiem już, że bardzo przypasi tobie benzo ;-)
Lepiej lecz się na swoje problemy SSRI (paroksetyna, citalopram, no h*j sertra...)
Obyś kiedyś na te forum nie zajrzał w dział benzo - odstawianie :scared: tym bardziej alpry :-)
  • 413 / 4 / 0
lucifer ,nie wiem ile ty masz lat i jakie przejscia za soba ale wydaje mi sie ,ze jakbys sie wziął z jajami za siebie (troche siły ,treningu ) ewentualnie jakies antydepres łagodny jak radzi koleżka wyżej, to wyjdziesz 10 razy lepiej.Benzo mogą generować depresje podczas używania a po "leczeniu" oprócz skutków ciężkich odstawiennych to juz wogóle kapota psychiczna.wiem cos o tym bo odstawiam klona po 13 miechach i gdyby nie SNRI (efectin) ,masa witamin(grupa B) i wymuszony powrót do cwiczen to kurwa chyba bym sie pobujał na sznurku.do tego benzo a szczególnie klony i lorafen podczas zazywania pogłebiają zajebiscie "tumiwisizm" co w twoim wypadku może sie skonczyc tragicznie.Jedynie alpra posiada własciwosci antydepresyjne ale za to wpierdala błyskawicznie tak ,że poezja ćpuńska.przmyślcie sprawe wszyscy zanim wezmiecie ślub z klonisławem.

ps.szacun dla rekraacyjnych.ja sie wjebałem.ale udało mi sie zejsc z cpunskich dawek do prawie terapeutycznych(6mg doba).... i tne dalej!!! :finger:
Siste, viator!
  • 1198 / 142 / 0
dzieki chlopaki za rady, musze sie w koncu zmusisz do wizyty bo ciagle to odwlekam bo sie boje. Ok nie wazne 3majcie sie pozdro :D
Zablokowany
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.