Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 420 / 2 / 0
Moj sposob jest prosty - biore ten lek i prosze o wypisanie poniewaz niedawno mi sie skonczyl, nie pierdole sie w zadne opowiesci o lekach, problemach emocjonalnych czy chuj wie czym jeszcze.
  • 189 / / 0
Kakihara pisze:
Moj sposob jest prosty - biore ten lek i prosze o wypisanie poniewaz niedawno mi sie skonczyl, nie pierdole sie w zadne opowiesci o lekach, problemach emocjonalnych czy chuj wie czym jeszcze.
japierdole :nuts: zapisz się do czerwonego krzyzya tam twojej pomocy bardziej potrzebują

Lucifer sam
poczytaj na co jest alpra i to wszystko powiedz, a najlepiej poczytaj co to jest napad lękowy i z tym przyjdź do lekarza tłumacząc się ze nie wiesz co robić
  • 420 / 2 / 0
rested pisze:
najlepiej poczytaj co to jest napad lękowy i z tym przyjdź do lekarza tłumacząc się ze nie wiesz co robić
I do tego nie zapomnij o odpowiedniej charakteryzacji, ubior jest bardzo wazny, samo tlumaczenie moze nie wystarczyc :finger:
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2011 przez Kakihara, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 886 / 9 / 0
co to jakieś kółko porad, weźcie wyluzujcie temat wałkowany sto razy poza tym przynajmniej ja nie będę nikomu mówił co i jak ponieważ to jest lek dla chorych ;)
  • 413 / 4 / 0
Kiego wała pchacie sie wszyscy do tych benzyli,kurwa przecież to jawne dragi z których wychodzi sie czasem cięzej jak z hery.rozumiem jeszcze starych wariatów albo rekraacyjnych ale ajk widze kinderów walczących o KLONY albo alpre (na dodatek walczących w sposób żałosny) to mi sie płakac kurwa chce.ja nawet jak miałem 17 lat to raz ,że mnie nie ciągnęło za bardzo do apteki a jesli już to kołowałem na pstryk niemal wszystko...a nie zadawałem durne pytania "jakie miny stroic do doktorsa i jaki sweterek założyć" żesz w morde co za pokolenie.troche pomyśleć i juz głowka boli?? klony z nieba nie spadną a jak spadną to tylko na potępienie.wez sie jeden z drugim złap za ksiązke lepiej bo nawet mojego wieku nie dozyjesz.
Siste, viator!
  • 1198 / 142 / 0
kowal tu sie nikt nie pcha na sile do tego a na pewno nie ja. To jest problem psychiki, bo ciagle uczucie bycia nikim, brak checi do robienia czegokolwiek, nieakceptowanie siebie i ciagla walka z kazdym dniem, a przede wszystkim z rzeczywistoscia, ktorej nie jest sie w stanie zaakceptowac i narastającą z kazdym rokiem nienawiscia do ludzi i swiata. Mozna z tym zyc i sie meczyc, mozna i cos robic tymbardziej ze jest to forum i sa leki ktore podobno pomagaja w tym dlatego sie tym zainteresowalem, i wcale nie boje sie skutków ubocznych, wole to niz meczenie sie ze sobą kazdego dnia. To chyba tyle : )
  • 886 / 9 / 0
to po co nam to mówisz idź i przedstaw te objawy lekarzowi ale benzo to nie jest dobra droga lepsza to już ssri i czasem benzo jak ktoś tak potrafi
  • 1743 / 26 / 0
mozna z tym zyc i sie meczyc, mozna i cos robic tymbardziej ze jest to forum i sa leki ktore podobno pomagaja w tym dlatego sie tym zainteresowalem
Po tej wypowiedzi wiem już, że bardzo przypasi tobie benzo ;-)
Lepiej lecz się na swoje problemy SSRI (paroksetyna, citalopram, no h*j sertra...)
Obyś kiedyś na te forum nie zajrzał w dział benzo - odstawianie :scared: tym bardziej alpry :-)
  • 413 / 4 / 0
lucifer ,nie wiem ile ty masz lat i jakie przejscia za soba ale wydaje mi sie ,ze jakbys sie wziął z jajami za siebie (troche siły ,treningu ) ewentualnie jakies antydepres łagodny jak radzi koleżka wyżej, to wyjdziesz 10 razy lepiej.Benzo mogą generować depresje podczas używania a po "leczeniu" oprócz skutków ciężkich odstawiennych to juz wogóle kapota psychiczna.wiem cos o tym bo odstawiam klona po 13 miechach i gdyby nie SNRI (efectin) ,masa witamin(grupa B) i wymuszony powrót do cwiczen to kurwa chyba bym sie pobujał na sznurku.do tego benzo a szczególnie klony i lorafen podczas zazywania pogłebiają zajebiscie "tumiwisizm" co w twoim wypadku może sie skonczyc tragicznie.Jedynie alpra posiada własciwosci antydepresyjne ale za to wpierdala błyskawicznie tak ,że poezja ćpuńska.przmyślcie sprawe wszyscy zanim wezmiecie ślub z klonisławem.

ps.szacun dla rekraacyjnych.ja sie wjebałem.ale udało mi sie zejsc z cpunskich dawek do prawie terapeutycznych(6mg doba).... i tne dalej!!! :finger:
Siste, viator!
  • 1198 / 142 / 0
dzieki chlopaki za rady, musze sie w koncu zmusisz do wizyty bo ciagle to odwlekam bo sie boje. Ok nie wazne 3majcie sie pozdro :D
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.