4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
nie wolno dosypywac mefedronu do skreta z marihuana, nie wolno podgrzewac mefedronu, spalac.
  • 190 / 51 / 0
05 czerwca 2023loop9gh4 pisze:
A po 4 dniach w ciagu ktorych postawie na diete ktora mialaby mi ta serotonine przywrocic jest duze ryzyko na zespol serotoninowy?
ZS od samej diety czy gdy weźmiesz mefa po tych 4 dniach? Moim zdaniem w obu przypadkach możesz być spokojny. Co jeść, żeby odbudować sero to pewnie wiesz, ale dobrze jest też dorzucić np. tryptofan albo 5-HTP, choć ja wolę pierwszą opcję na pusty żołądek lub 30 min przed jedzeniem i z dodatkiem witamin z grupy B i wit. C. Do diety dorzuć też aktywność fizyczną.
  • 111 / 36 / 0
Nie no kurwa jak to jest, po każdym ketonie czy to metaklef, metafedron,mewa,klef znika mi śnieg optyczny i mam wzrok ostry tak jakbym okularów nie potrzebował.
Kurwa jak to działa panowie?
Pytam po raz 3, bo ja nie potrafię tego zrozumieć do cholery jasnej, czuje się teraz jakbym nie potrzebował okularów NICZEGO?
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
08 czerwca 2023impeach pisze:
nie wolno dosypywac mefedronu do skreta z marihuana, nie wolno podgrzewac mefedronu, spalac.
a czemu? niektorzy nieraz podgrzewaja i pala
  • 377 / 113 / 0
@Wariat99 ja mam właśnie odwrotnie, śnieg optyczny pojawił mi się po pierwszych przygodach z ketonami
"Life pain always sexy"
  • 15 / 2 / 0
Hejka. Zastanawiam się co może mi być. mef jest w moim życiu już jakiś czas,był okres że było to codziennie przez pół roku. Byłam na chwilę w ośrodku leczenia uzależnień. Tydzień temu wyszłam i zaczęłam jechać z tematem. Od wtorku jadłam dość duże ilości mefy i spałam tylko dwie noce. Dodam że miałam przerwę 24h od wczoraj 17 do dzisiaj 17 od mef ale zarzucilam trochę MDMA.Dzisiaj nie było mojego handlarza więc kupiłam od jakiegoś nowego typka. Biorę ten mef i zamiast przyjemności i poczucia szczęścia czuję lęk. mef wygląda tak jak zazywczaj. Nigdy w swoim życiu nie miałam bad tripa po mefie ale z drugiej strony nie wiem czy tyle co w tym tygodniu to przećpałam kiedykolwiek. Myślicie,że to może być przez towar czy może już rzuciło mi się coś na psychikę i jest sygnał żeby zrobić sobie stopkę?
  • 1121 / 157 / 0
@cupcake671

Mi po pierwszymi ośrodku już nigdy dragi tak nie smakowały jak przedtem, chodzi o stymulanty, beta ketony itp., przerzuciłem się na inne - nie polecam.

Spróbuj nie lecieć tak parę dni pod rząd, może zrób sobie przerwę parę tyg. i przypierdol konkretnie ale bez lotu który będzie trwał pare dni, tylko czy tak się da przy mefce? XD poza tym nie miałaś dnia przerwy skoro waliłaś MDMA :]
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 398 / 30 / 0
Podawał ktoś 4-MMC iniekcje insulinówka podskórnie np. brzuch? Jak odczucia?

A i jakies opinie polaczenia 4-MMC i kokainy? Czy warto je mixowac razem np. na poczatku by w 2giej cześci kończyć już tylko z 4-MMC? (mnie osobiscie sam koks po ostatniej aplikacji dosc dlugo negatywnie stymulacyjnie trzyma -nawet ten najczystczy ala od n69, i sie dotkliwie mecze zanim upłynie dłuższy czas i odpuści dlatego jeżeli już preferowałbym mixowanie tylko na poczatku)
  • 8 / / 0
Czy ktoś może opisać mi wrażenia po przesiadce z klefedronu na mefedron?
Dotychczas miałem styczność z tym pierwszym, z relacji ustnej ziomka mówi, że po mefedronie bardzo lata szczęka i dużo bardziej widać, że się coś brało niż przy klefie.
Nie ukrywam, że wyrobiłem sobie już dość dużą tolerancję przy Klefedornie i działa na mnie bardzo krótko.
Prosiłbym o jakieś wrażenia osoby która się przesiadała z jednej na drugą substancję, jakieś plusy i minusy
  • 86 / 4 / 0
wie ktoś może czy grejpfrut z bombką może coś zdziałać?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.