05 czerwca 2023loop9gh4 pisze: A po 4 dniach w ciagu ktorych postawie na diete ktora mialaby mi ta serotonine przywrocic jest duze ryzyko na zespol serotoninowy?
Kurwa jak to działa panowie?
Pytam po raz 3, bo ja nie potrafię tego zrozumieć do cholery jasnej, czuje się teraz jakbym nie potrzebował okularów NICZEGO?
Mi po pierwszymi ośrodku już nigdy dragi tak nie smakowały jak przedtem, chodzi o stymulanty, beta ketony itp., przerzuciłem się na inne - nie polecam.
Spróbuj nie lecieć tak parę dni pod rząd, może zrób sobie przerwę parę tyg. i przypierdol konkretnie ale bez lotu który będzie trwał pare dni, tylko czy tak się da przy mefce? XD poza tym nie miałaś dnia przerwy skoro waliłaś MDMA :]
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
A i jakies opinie polaczenia 4-MMC i kokainy? Czy warto je mixowac razem np. na poczatku by w 2giej cześci kończyć już tylko z 4-MMC? (mnie osobiscie sam koks po ostatniej aplikacji dosc dlugo negatywnie stymulacyjnie trzyma -nawet ten najczystczy ala od n69, i sie dotkliwie mecze zanim upłynie dłuższy czas i odpuści dlatego jeżeli już preferowałbym mixowanie tylko na poczatku)
Dotychczas miałem styczność z tym pierwszym, z relacji ustnej ziomka mówi, że po mefedronie bardzo lata szczęka i dużo bardziej widać, że się coś brało niż przy klefie.
Nie ukrywam, że wyrobiłem sobie już dość dużą tolerancję przy Klefedornie i działa na mnie bardzo krótko.
Prosiłbym o jakieś wrażenia osoby która się przesiadała z jednej na drugą substancję, jakieś plusy i minusy
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.