Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3630 / 598 / 0
Ja też się splakalem ale to była raczej retrospekcja. Wizualnie raptem pierścienie i fale koncentrycznie pulsujące ode mnie, jak fale po wrzuceniu kamienia do wody
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 186 / 32 / 0
@agNes99xd Najważniejsze to sobie uświadomić z czym ten strach jest związany i czego tak naprawdę się boisz.
Może obawiasz się, że grzyby wyplują na wierzch coś co dusisz w środku i będziesz musiała się z tym zmierzyć?
Przy większej dawce, na pewno to zrobią :) Dlatego warto zaczynać od małych dawek i przy następnych próbach (jeśli takowe planujesz) zwiększać. No i odpowiednie set'n'settings wiadomo - to podstawa
  • 36 / 3 / 0
Można też zacząć od mikrodawkowania czyli np. 1 dzień dawka np. 0,08gr, 2 i 3 przerwa i w następny dzień znowu dawka. I tak przez powiedzmy miesiąc. Dawkę sobie dobierzesz odpowiednio dla siebie. Możesz stopniowo zwiększać dawkę ale chodzi o to żeby nie było efektów psychodelicznych bo wtedy to znak że jest za dużo.
  • 3220 / 910 / 5
@agNes99xd
Wejście grzybów bywa bardzo ciężkie, ogólnie psychodelików.
Jeżeli chcesz się "leczyć" grzybami to tripy traktuj jako lekcje - ten pierwszy też.

@max11
Nie widzę sensu takiego jedzenia. Ona chce się porobić grzybami, a microdosing (według badań) działa tak samo dobrze jak placebo. Czy tam odwrotnie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2532 / 601 / 0
Czy jeżeli kapelusze łysiczek są delikatnie sprężyste,wysuszone mocno,ale naprawdę delikatnie sprężyste,nie wysuszone na pieprz,to można je bez przykrych konsekwencji przechowywać w słoiku?

Fuzja - D5

Prosze bardzo o odpowiedź.Ehhh lubię się schizowac pierdołami.Wiecie,chodzi o to jak są mocno wysuszone,ale jednak nie twarde jak kamień i wyłącznie kruszące się,a nieco takie wyginające się,sprężyste.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
Tak mozna
  • 2532 / 601 / 0
Czyli takie są ok,nic im nie będzie?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
U mnie zazwyczaj po suszeniu łyse zachowują sprężystość. I nic im się nie dzieje przechowywanym ponad rok spakowanym próżniowo.
  • 4 / / 0
Drodzy, ostatnio miałem pierwsze triki po 8 latach przerwy w tym pierwszy ras cubensis. Poprzednio były lancetowate oraz trufle. Pierwszy raz sparzyłem metodą lemon tek i mam mieszane uczucia. Z jednej strony dosyć szybko grzyb sie załadował ( ok60 g mokrego) bo w około 40 minut były pierwsze efekty. Piłem na pusty żołądek. Trip był intensywny, momentami aż za bardzo natomiast jak sie skończył to był momentalnym powrót do rzeczywistości. 18:20 zjadłem, a o 22 wylądowałem. W porównaniu do poprzednich doświadczeń był to dosyć krótki trip szczególnie przy takiej dawcę. Czy macie podobne doświadczenia z lemon tek? Czy to przez szybsze trawienie cytryny ?
  • 63 / 3 / 0
Zdaję sobie w sumie sprawę ze swojego problemu, bo mi takie rzeczy zaczęły wychodzić przez THC. Przez 4 lata byłam nałogowym palaczem aż pewnego dnia po każdym jaraniu rzeczy które we mnie siedzą zaczęły wyłazić więc już przez ponad rok zioła nie tykam. Ogólnie bardzo mi się podobało po tej małej dawce grzybów, no nie oszukujmy się 0.5 grama to nie jest dużo a na początku było bardzo ciężko na wejściu, a po wyjściu na dwór czułam się jakbym na nowo odżyła, a później dwa miesiące zero zmartwień i natręctw. Można spróbować leczniczo grzyby, ale nie wiadomo jak to później zadziała na organizm.. Są jakieś artykuły, albo z własnego doświadczenia wiecie jakie są skutki mikrodawkowania grzybów w celach leczniczych? Czy po odstawieniu nie wpadnie się w jakieś paranoje....

Fuzja - D5

Z jednej strony w sumie chciałabym zjeść większą dawkę grzybów (sie porobić) ale z drugiej strony na pewno nie teraz, bardziej mnie interesuje na chwile obecną w celach leczniczych. Może właśnie takie jedzenie w celach leczniczych, doprowadzi mnie do tego żeby się porobić. Pierwszy raz jadłam grzyby i na pewno bym chciała spróbować, ale na większą dawkę na pewno bym się teraz nie zdecydowała bo bym chyba umarła :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.