Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 103 / / 0
może tak być, jak po dłuższej przerwie jak zarzuciłem 400 mg to po jakiejś godzinie odpłynąłem, spałem chyba z 4 godziny, bardzo przyjemny, relaksujący sen;-)
"Do bramy bo pada deszcz, zaćpiesz przejdzie dreszcz i znów przed życiem pęknie strach, Twój strach, który Cię zmusza, aby ćpać"
  • 86 / 2 / 0
Mi chodzi o dzialanie prospoleczne nie na senne :) tak zeby milo spedzac czas z ludzmi :)
  • 1169 / 52 / 0
tramadol na początku działa trochę spidująco, później czysto opioidowo.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1823 / 104 / 20
aras84 pisze:
domino_jachas pisze:
Pider pisze:
Zakochalem sie w trampku. Nie wiem jak to opisac. Tak zajeeebsicie ehh. Chce wiecej!
tez tak mialem teraz ponad 2g i rzygac sie chce a klepie slabo ;/
Stały schemat,dojście so takiego atanu zajmuje każdemu,inną ilość czasu,ale zawsze tak się kończy
Cenne słowa, zauważyłem, że chyba też niestety przeszedłem już tą drogę, choć jeszcze nie jestem u kresu, tramadol wciąż klepie dobrze, ale już nie tak i już nie w tych dawkach co kiedyś, a nie biorę zabyt często, kilka razy co parę miesięcy.
Marlboro_Red pisze:
Tramadol na początku działa trochę spidująco, później czysto opioidowo.
@Marlboro, to chyba nie jest reguła, Blueberka kiedyś mówiła, że to zależy od osobistych właściwości organizmu, jednych spiduje na innych działa sedatywnie, u mnie praktycznie od pierwszego razu tramadol działał raczej w stronę sedacji, po pierwszym razie, ledwo byłem w stanie wstać z krzesła, aczkolwiek zdarzało się też że brałem 150-250mg i szedłem na osiemnastkę koleżanki albo powłóczyć się po okolicy, jednak tramadol na mnie i moich znajomych zawsze, od pierwszego razu, najlepiej działał, jeśli wszyscy rozsiedliśmy się w fotelach i rozpływaliśmy w opiatowej ekstazie.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 519 / 47 / 0
Ostatnio,nie brałem ponad tydzień tramadolu.Po tej przerwie wziąłem 200 mg,fajnie naspidowalo,lecz po 4 godzinkach, wzrok się zaczął rozjeżdżać,a później oczy same się zamykały,aż usnąłem.Przed tą tygodniową przerwą 2 razy po 200mg fajnie nakręcało i długo trzymało,bez tej senności w późniejszej fazie.Zobaczymy jak to dzisiaj będzie.
  • 560 / 9 / 0
A mieliście coś takiego jak: szarpnięcia, wyrywanie ze snu przy zasypianiu?- coś jak: już zasypiam, a tu nagle znów to nieprzyjemne szarpnięcie. Może to jakiś mini napad padaczki, którą zresztą mam(od tramca). Zawsze przy nagłym odstawieniu. Mimo, że biorę wtedy klony- więcej niż zwykle.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 126 / 0
Ja tak mam czasem przy zasypianiu mimo ze tramadolu nie biore ani padaczki nie mam
  • 12477 / 2425 / 0
To chyba dość powszechne zjawisko, aczkolwiek nie mam pojęcia co, jak i dlaczego : )
  • 502 / 40 / 0
Te "zrywy" to mioklonie. Też to mam.
  • 992 / 50 / 0
godrik84 pisze:
Może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy jeśli 800mg trampka zaczęło robić już słabo to zażywanie większych ilość ma sens ? Tzn. poczuje ponownie ten przyjemny stan czy już nie ma sensu na razie się nim bawić ?
jest choc niepolecam bo deprecha i wogole ... poczujesz ale troche inaczej pozatym raczej bedzie po ryju widac ze nacpany (przynajmniej umnie tak jest) wiec raczej nie do codziennego stosowania a cpania w domu... mozesz tez dxm tolerke zmniejszyc
prochy wciagales w proch sie obrucisz
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.