Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 47 / 0
Siema
Bardzo proszę o podzielenie się zdaniem osoby doświadczone i kompetentne.
Mianowicie, co sądzicie o miksie morfiny z dihydrokodeiną ( obie substancje doustnie)?
Czy warto?
Czego się spodziewać?
Jakie powinny być proporcje oraz która substancje powinno się zażyć jako pierwsza?
Dziękuje z góry za odpowiedzi.
Wszystkiego dobrego!
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 2394 / 653 / 0
DHC będzie ciągnęło piękną fazę z majki w dół. Chyba że jesz p.o to ja bym spróbował 200 majki + 300 DHC. - Ale to ja, jak masz mniejsza tolerke to mniejsze dawki ale zachowaj tą logikę że 2/3 majki i 1/3 DHC
  • 119 / 47 / 0
Po 4 miesiącach abstynencji od wszelakich substancji psychoaktywnych, w piątek wrzuciłem 100mg morfiny rozgryzionej p.o. w 3 dawkach i zadziałało rewelacyjnie, wyważenie i idealnie wleciało na ciało. W sobote morfina 100mg w całości p.o., 50mg nosem i 6mg bromazepamu. Ewidentnie za dobrze, spałem na stojąco, a w nocy noddy zamiast snu.
Dziś żegnam się z opioidami i na czczo wrzuciłem 50mg morfiny i 120mg dihydrokodeiny wszystko w całości p.o. i jest idealnie: bodyfeeling, subtelna sedacja, ale można normalnie funkcjonować z otwartymi oczami. Jakby przeszło to rozważam dorzutke w postaci 120mg DHC.
Polecam robić długie przerwy!
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 1 / / 0
Hej.
Mix: fluoksetyna, bupoprion, medikinet, pregabalina, trazadon -> to jest moje codzinne leczenie.
Ostatnio opadły mi morale i trochę potoczył się melanż. Był kokon, polak, alko i to w niemałych ilościach.
Wiem, że to głupie i nie pomaga w leczeniu ale wiem, ze to moja ucieczka od problemów, czekam na kolejną terapię, którą zaczynam od września.
Co najgorsze może się stać? Jak nawet bardzo polecę? Nie czuję się po tym dramatycznie źle, nawet lepiej niż kiedyś (może dzieki pregabalinie).
Zespół serotoninowy czy pikawa? Jakby ktoś mógłby mi coś na ten temat powiedzieć to zajebiste dzieki
  • 389 / 99 / 4
Walenie koksu, włada i alkoholu w dużych ilościach nie tyle nie pomaga w leczeniu co kompletnie je wyklucza. Co najgorszego może się stać? Śmierć albo zostanie warzywem. Łączenie wymienionych wyżej substancji z tak pokaźnym zestawem leków to proszenie się zarówno o zespół serotoninowy jak i problemy z sercem. Bierz się jak najszybciej za terapię bo to się może bardzo źle skończyć.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 2 / / 0
witam. co powiecie o takim zestawie codziennych lekow:
oxazepam 20mg
wenlafaxacyna 225mg
kwetiapina retard 400mg
temazepam 20mg
oksykodon 20mg
jak długo wytrzyma wątroba?
  • 5792 / 1188 / 43
Typowy zamulacz, zoombie mode.
Myślę, że wytrzyma dłużej niż u tych co wpierdalają kodeinę nałogowo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 37 / 0
Halo aloha, cześć.
Byłem u magika ostatnio (około tydzień temu) , chciałem przejść na inne leki, dostałem oto taki zestaw:

sertralina 1x 50mg rano
Pregabalina 150mg (1-1-0) rano
Piracetam 1x 1200mg rano
Opipramol 1x 50mg wieczorem

Osobno na własną rękę 25-100mg kwetiapiny jak zasnąć nie mogę lub przy jakimś nosie jak polecę.

Pytania z mojej strony
- lepiej postarać się zachować całkowita abstynencje? Znowu trochę balet od miesiąca się zaczął codziennie, thiocodin 500-600mg, feta, kryształy, alkohol jakoś do 4piwek, nikotyna. Czy to w pracy czy po pracy, jeden pies.

- Czy te leki mogę przyjmować rano razem naraz, czy lepiej je brać w odstępach czasu np. Co godzinę raz na dobę?

- leki /dany lek starać się brać codziennie w miarę o tej samej porze?

I ostatnie, czy ten Opipramol nie lepiej będzie zażywać rano, razem z pozostałymi lekami?

Pozdro wariaty i wariatki :tabletki: %-D
  • 963 / 81 / 0
Ja lubię kombinacje przeróżne, ale to co tutaj można przeczytać, to już jest całkiem grubo... Piszczie o swoich, mam nadzieję przeżyciach z tych ruletek.
  • 1 / / 0
Witam, czy Alprox alprazolam można łączyć z Pralexem escitalopramem oraz Trittico trazodonem? Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 26 września 2021 przez surveilled, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: nie używaj nazw preparatów tylko substancji
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.