Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 332 / 38 / 0
nazwa: granat
kolor: czerwone
kształt: w kształcie granatu
logo: granat
kupione: okolice Bydgoszczy
cena: 20
opis: totalny rozpierdol, uruchamia się po 30-40 min i jest mega grubo, euforia, obraz się rozmywa, miłość do otoczenia. Po 2h zarzuciłem drugą i wjazd był jeszcze mocniejszy jak przy pierwszej. Ogólnie sprowadzane z Holandii, chłopaki przywożą po 2000 szt. Pewne źródło.
ocena 9/10
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 86 / / 0
Szczerze zazdroszczę
  • 73 / 2 / 0
Sorry, ze pisze tu, ale nie wiedzialam gdzie dokladnie.
Kupilam piguly i nie mam pojecia co to jest i ile ich brac wiec jak ktos zna dzialanie to prosze o pomoc.
Nazwa: nieznajoma
Kolor: brazowe w zielone kropki
Ksztalt: okragle
Logo: brak
Kiedy kupione: dzisiaj
Dorzucilabym zdjecie, ale po prostu z aplikacji nie umiem tego zrobic :d
  • 1615 / 28 / 0
@up
Na przyszłość napisz w jakim mieście/miejscowości i województwie dokonałeś zakupu. Być może ktoś w okolicy też na nie natrafił. Pomoże to w identyfikacji.

Weż jedną i zobacz co będzie. Po 40min się przekonasz. Jak będzie mało w dupie po ok 1,5h od wrzucenia, to dopierdol następną.
  • 73 / 2 / 0
Kupilam w swietokrzyskim okolice kielc. Moze ktos na nie tez trafil. Sa male i nie maja przedzialki. Moze uda mi sie zrobic zdjecie. Widac ze daliby sie je w palcach rozgniesc, lataja u nas po 8-10 zl, ale to moze dlatego, bo nikt nic nie ma. Postaram sie wrzucic zdjecie niebawem.
  • 86 / / 0
Teoretycznie to może być wyjebka bo ja czasami trafiałem na tak wyglądające lekarstwa - różnokolorowo nakrapiane tabletki ,jak nie będzie nic klepać to wiadomo .. :)
  • 1360 / 179 / 0
Pewnie nieraz byla poruszona tez kwestia ceny- wole dac powiedzmy 30zl za 1-2 dobre piguly niz gowniane "huj wie co" po 5zl. Jak macie po dychu krazek to najczesciej nie ma tam MDMA ani grama, amfa najczesciej w nich siedzi i cholera wie co jeszcze. Cene 20zl juz rozumiem wspomniana gdzies w watku.
Co do mnie z piksamimialem do czynienia kilkukrotnie i w latach 2004-2008 rozne sie trafialy na polduniu Polski-nie bede pisal nazwy miast, najczesciej nie zawieraly MDMA i niewazne czy byly to niby mitsubushi czy inne konkretne niby, kwestia przypadku najczesciej. 2 razy mialem pewnosc ze to coprzyjalem to MDMA, 20 razy nie wiedzialem co biore.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 73 / 2 / 0
Sprobowalam i po 2 mialam juz meksyk w glowie. Najpierw taka gadka sie zalaczyla, pozniej wszystko bylo takie smieszne, a na koncu wszystko falowalo i bylo takie strasznie ciekawe. Wszystko piekne gdyby nie ten zjazd... Po paru godzinach i na nastepny dzien czulam sie okropnie chociaz spalam normalnie :x
  • 4 / / 0
Nazwa: dzwoneczek
kolor: zielony
kształt: okrągły
logo: 2 dzwonki
gdzie kupione: ostrów
sposób przyjecia: doustnie
opis działania: pierwszy raz miałam stycznosc z tą pigulą wiec zarzucilam pól.. okolo 30 - 40 minut wchodzi. totalna euforia, uczucie braku kregoslupa, chec rozmowy ze wszystkimi, zero problemu ze snem, wszystko było piekne, zero zjazdu, długi czas działania
cena 25 zł ale warto
jem już je któryś weekand z rzędu i jestem zadowolona
ocena 10/10!!! najlepsze jak do tej pory
  • 114 / 3 / 0
Gdzie te dzwonki ?
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?