Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 216 / 6 / 0
Jakie są wasze typowe(ulubione?) zajęcia pod wpływem metamfetaminy? :-)

Moje:
1. facebook oraz wszelkiego rodzaju rozmowy - najlepiej z ludźmi z którymi wciągnąłem kreskę.
1.5 ewentualnie twitter
2. xiążki
3. fotografowanie :heart:
4. football manager
5. lubię pisać swojego bloga pod wpływem, pióro mi się wyostrza. %-D

chyba wszystko, kiedyś lubiłem sprzątać, ale teraz kompletnie mi to obrzydło. a mycie naczyń po obiedzie to dla mnie horror. :motz:

piszcie mordki o swoich zwyczajach.
i pamiętajcie aby myć zęby po zażyciu! :-p
wszak na symbolu SS - totenkopf - zęby są bardzo wyraźne, dla zaznaczenia zdrowotności osobnika. a przecież też zażywali! :-D
  • 245 / 2 / 0
Mi gram wychodzi 240zl,zolty krysztal jebiacy rozpuchem,50mg i jest w sam raz dla amfetaministy.
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 3 / / 0
0202122 pisze:
0,5g mety i nie było szału???

Skłaniam się ku wyżej napisanym wypowiedziom. A mianowicie chujowy materiał. Trzeba by mieć na prawdę wywyndowaną tolerancję żeby 0,5g robiło bez szału...

Tak więc, zmień dostawcę i sprawdź tamat z innego źródła - poszukaj lepszego.
Najdziwniejsze jest to że wiele razy brałem towar od jednego dostawcy i za każdym z różną mocą działa ;/
Raz się trafił brązowy to po 100mg fruwałem. Tak to zazwyczaj lekko żółtawy w grudzie, dającej rade rozgnieść sie w palcach (z lekkim wysiłkiem), smak zawsze ten sam, bądź lekko anyżem zalatuje.
  • 721 / 3 / 0
Po połówce mety by serducho chyba nie wydoliło, z czym do ludzi! Najwięcej przy mnie po 200mg brali i było to dla nich za dużo.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1817 / 107 / 0
no tez sobie nie wyobrażam wciągnąć 0,5gr czystego lodu.100mg to jest już bardzo,ale to bardzo dużo,nawet dla zaprawionych w bojach feciarzy.
  • 262 / 1 / 0
A zczego wynika według was taka roznica w cenie meth a zwyklej fety? Kosztowniejsza synteza meth czy dilerzy tak wywindowali cene i chuj?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1262 / 17 / 0
dilerzy są zjebami... meta jest tańsza w produkcji od fety w dodatku lepsza.
Ceny faktycznie kosmiczne. Ale czy przez to jest mniej wyjebek? Bo o ile ścierwa nie tykam to piko mnie zawsze ciekawiło.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2932 / 243 / 0
Czy po niewielkich dawkach meth wciąganych (jakich ? towar dobry jakościowo) można się skupić na nauce, czy bardziej euforia jak po metkacie i wyjebane na wszystko, liczy się tylko faza i euforia ?
Dawny nick: tur3k
  • 721 / 3 / 0
Myślę, że metę jest ciężej dostać. I nie wydaje mi się, żeby była "lepsza" od amfetaminy, chociaż nie wiem jak NLZ to rozumie. Bardziej daje w czerep, bardziej daje po organach (serce szczególnie). feta przy mecie wydaje się "zdrowsza", o ile można nazwać to zdrowszym, bo odpowiednio użyta to zjeść i spać można na lajcie. Co do meth to niestety różnie z tym bywa.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 3449 / 122 / 8
NieLubieZielska pisze:
meta jest tańsza w produkcji od fety
Nie wypowiadaj się na tematy, o których masz aż tak bardzo chujowe pojęcie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.