Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ride pisze:godzinę przed wypiciem chce wziąć 400mg karbamazepiny, żeby nieco podnieść sobie próg drgawkowy
BB wyjaśniła to w skrócie tak:
Blue_Berry pisze:Z piracetamem nie ma interakcji (choć niektórzy twierdzą, że wzmacnia), natomiast karbamazepina osłabia jego działanie, ponieważ jest induktorem enzymatycznym. Może również dojść do obniżenia progu drgawkowego, poprzez zwiększenie stężenia tramadolu w osoczu, tak więc trzeba tutaj uważać przy wyższych dawkach i zabezpieczać się benzo.Jak wypada łączenie z Piracetamem (moja dawka dzienna 2400mg) i karbamazepiną (niecodziennie po 400mg)?
Miałeś farta że w łapska wpadła ci alpra, gdyby nie ona to nie wiadomo co by było. 500mg przy obniżonym poziomie drgawkowym to już sporo, choć każdy ten poziom ma inny i nie ma tutaj jakiejś uniwersalnej skali, którą można zastosować do każdej osoby.
Obyło się bez żadnych nieprzyjemnych akcji. Karbamazepine sobie odpuściłem, ostatnia dawka 200mg była 24h przed zażyciem tramca.
W końcu zjadłem 800mg, w sposobie:
00:00 - 400mg tramadolu + 1mg alpry
02:15 - 200mg tramadoli
03:15 - 200mg tramadolu + 0,5mg alpry
Bardzo przyjemne doświadczenie, jednakże działanie zmienione i nie do końca opiatowe.
Pomimo wszystko, jak mnie kiedyś znowu najdzie na opio to wrzucę starą dobrą kodeinę ;)
tur3k pisze:Przy takiej dawce klona śmiało możesz wrzucić 400mg, porobi solidnie. Tylko daj mu się zmetabolizować, po paru godzinach działanie ze spidującego i wkurwiającego przejdzie w chillout i błogostan.
rotfl to jak by czekac na zjazd po fecie i nazywac go przyjemnym
Mocarny888 pisze:Na zjeździe po fecie dobrze się rucha.Zjazdem błogostanu bym nie nazwał.W ogóle to trampek z tego co zauważyłem oferuję parę różnych faz.Wielokierunkowe działanie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.