Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 68 / 16 / 0
Komuś z was zdarzyło się jechać na rowerze po LSD lub innych psychodelikach?
  • 605 / 156 / 0
Kurde, chyba nie, nie przypominam sobie. Widziałem tylko jak w nocy menel piłował zapięcie od roweru przyczepionego przy jakiejś kładce nad trasą w Warszawie. Był z takim biszkoptowym burkiem. Porobiony byłem mahometem i po prostu poszedłem dalej, bo nie wiedziałem co miałem zrobić naćpany.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 84 / 18 / 0
Zdarzyło się i to za 1szym razem,ale leciała też niestety fuga więc nie czyste doswiadczenie, choć L'ka nie dała się stłumić. Polecam, będzie jak w grze komputerowej tudzież filmoe.
Jebem ti pičku materinu
  • 510 / 152 / 0
11 maja 2023metgecko pisze:
Komuś z was zdarzyło się jechać na rowerze po LSD lub innych psychodelikach?
Jeszcze nie, może za rok uda się na bicycle day, albo w innym terminie. Jak będę mieć za sobą więcej tripów to jest to rzecz którą chce kiedyś zrobić. Na razie podczas ostatnich 2 tripów przestałem siedzieć w 4 ścianach podczas działania, ale na rower jest jeszcze za wcześnie. Jak będę gotowy to zrobię sobie rowerowego tripa na wzór Hofmanna i napisze tripraport.

Tripy tematyczne to super sprawa, ostatnio trip na meskalinie robiłem w tematyce pewnego użytkownika tamtej substancji i wyszedł super, tak więc trip na LSD poświęcony jego odkrywcy myślę, że będzie niezapomnianym przeżyciem.
  • 920 / 164 / 0
Przejechałem kilkanaście kilometrów na rowerze na lysiczkach. Tęczowe niebo i niekończąca się drogą.

Było fajnie.
  • 68 / 16 / 0
@omertse zgodze się z tripami tematycznymi.
Po ostatnim bardziej ambitnym tripie z ziomkiem to ja miałem tematyke Madagaskaru, czyśćca, GTA San Andreas i Euforii. Zajebista sprawa, ten stan który miałem przechodząc przez osiedle słuchając Still Dre i na oczach miałem tekstury z San Andreas pozostanie ze mną na długo. Aż nostalgia łapie.
  • 510 / 152 / 0
ale to celowo sobie taki setting przygotowywałeś? brzmi bardzo ciekawie, z chęcią usłyszę o nim więcej
  • 68 / 16 / 0
Tak szczerze? To nie. Mój pierwszy raz z kwasem to było impulsywne wzięcie 300ug pod wpływem klonów w trakcie zwały po pixie. Było zajebiste ale było też niczym w porównaniu z drugim tripem na 200ug. Mogę napisać trip raport na neurogrove. Jak skończę to dam tutaj link i cię oznacze.
  • 510 / 152 / 0
Z chęcią przeczytam. Sam czasem wrzucę TR na neurogroove, ale jak to ktoś tu kiedyś napisał TR na hyperrealu>TR na neurogroove
  • 1455 / 598 / 0
Jeden karton polecial z intencja jakiejs klaryfikacji (ostatnio problemy zwiazek+robota nie z mojej winy) chociaz zdawalem sobie tez sprawe ze moze z tego powodu byc dolujaco . Poczatek standardowy , lubie gapic sie przez okno bo wizualne falowanie jak u Van Gogha , mysli klarowne ale pesymistyczne . Posililem sie orzeszkami solonymi i brzoskwiniami z puszki bylo smaczne tekstura jedzenia zintensyfikowana mocno . W takim zawieszeniu minely 3h i tu powinien nastepowac peak . Niestety nie doczekalem sie wyrzutu serotoniny i tych zlotych geometrycznych CEVow ktore tak lubie . Zfrustrowany jakoscia moich dragow dociagnalem 2CB zeby podkrecic tripa . Wizuale rzeczywiscie podbilo ale bodyload i paranoja do kwadratu xD
Bylem swiadomy ze skrecam w "zla uliczke" ale pociag jechal dalej juz sam . W koncu utworzylem taka mozaike z wyjetych z kontekstu wypowiedzi innych odnoszaca sie do pewnego kompleksu ze sam w to uwierzylem i zalamalem sie totalnie . Siedzialem tak lamentujac z twarza w dloniach po policzkach kapaly lzy . Opanowalem sie po jakims czasie , mimo wszystko dalej czujac sie jak totalne gowno . Zeby zacmic jakos doslowny bol istnienia siegnalem awaryjnie po gin . Stupor w jaki wprawily mnie 4 szoty zobojetnil mnie na tyle ze w koncu usnalem po 2h .

Co moge powiedziec trafilo w slaby punkt w trudnym czasie i posypalem sie jak domek z kart . Zajelo mi jakies 48h sie pozbierac . Critical hit :płacz:
Tak to juz jest w tym sporcie raz na wozie raz pod wozem ...
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.