Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 440 / 32 / 0
Mnie też słabo grzeje to 750.... Zaraz się wkurwie... Mam nadzieję że jeszcze się rozkręci po browarku którego zaraz będę pić.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 542 / 37 / 0
200ml dykty załatwia problem jak koda nie grzeje dobrze %-D
  • 1928 / 188 / 0
Dobra, wale 5mg eti

Zamiast pożegnania z Afryką mam pożegnanie z Arktyką.

Chuj, otwieram bronka.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2018 przez Demis, łącznie zmieniany 1 raz.
Take DXM and Be Happy
  • 440 / 32 / 0
Już tam coś klepie. Fajnie się czuje jakbym nie zarzucił kody hahaha
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 542 / 37 / 0
ale to jest opcja, ze siedzi sie przed kompem i tylko próbuje zdiagnozować czy już jestem odpowiednio nafazowany czy nie.
  • 440 / 32 / 0
No już u mnie fajnie weszło. Przed chwilą poszedł szlug i tak mnie zamiótł że chuj hahaha. No powiem że jest przednio jak na razie.
  • 440 / 32 / 0
Mieliście kiedyś srake po niby dużych dawkach kody? Nie chodzi mi o odstawke tylko porostu jakby na koniec grzania. Jakieś 5-6 godzin temu wrzuciłem 750mg kody (z thiocodinu) i o jakiejś godzinie 18 wypiłem jedno piwo. Następnie wypiłem że 3 kieliszki martini u kumpla i wróciłem do domu. Właśnie złapała mnie niezła sraka i nie mogę się odlać.
  • 1610 / 55 / 0
Co myślicie o 300mg kody I 1mg etizolamu? eti przycmi kode czy bedzie zajebiście? Bo ja zawsze po 0.5mg eti zasypiałem po 10 minutach I boje sie że tak będzie. .. Już na kodzie wczoraj zasnąłem po dwóch godzinach ponad jakoś co na trampku mi się nie zdarzało bo co chwile się budziłem fajnie... A tu huj. Nod przez noc I nico z fazy

Jeszcze dodam że wziąłem 180mg I czuje że "grzeje" albo po prostu czuć w miare mocno, mimo że efekt który czuć mocno jest słaby jak to opiaty.

Trudno się myśli. Taki bardziej spontan jakby
  • 1678 / 126 / 0
09 czerwca 2018cosmo6 pisze:
Mieliście kiedyś srake po niby dużych dawkach kody? Nie chodzi mi o odstawke tylko porostu jakby na koniec grzania. Jakieś 5-6 godzin temu wrzuciłem 750mg kody (z thiocodinu) i o jakiejś godzinie 18 wypiłem jedno piwo. Następnie wypiłem że 3 kieliszki martini u kumpla i wróciłem do domu. Właśnie złapała mnie niezła sraka i nie mogę się odlać.
ta sraka to po tym alkoholu raczej nie po kodeinie
mialem podobnie jak po kodzie wypilem jakies piwo czy inne gowno
  • 99 / 6 / 0
Skoro tak o tych dawkach.. To 630mg nawet po przerwie - dupy nie urywa. Roznica jest taka ze w cugu nie swedzialo, a ostatnio i owszem. Musialem skoczyc po apap noc. Domyslam sie ze juz rozumiecie jak slabe musialo byc moje ugrzanie w porownaniu do wyrzutu histaminy skoro zapierdalalem w sloncu przez cale 100 metrow do apteki po difke.
Faza nie umywa sie nawet do czasow kiedy wskoczylem na poziom 240mg(sic!) z 150mg. Jaki to byl przeskok, zupelnie inna faza, magia, szalenstwo.... nostalgia. :-/

Nadal pamietam to ze ktos z forum zalecal mi pilnowanie dawki, bo sie zle skonczy. Rzecz jasna skonczylo sie tak jak przewaznie sie konczy. Mimo wszystko trzeba bedzie poszukac i podziekowac tej osobie za checi, choc domyslam sie jak zenujaca musiala byc moja podjarka kodeina w jej oczach :nuts:

Swoja droga, nie rozumiem tych ktorzy jedyne co zostawiaja w watku to dawki cpania i dopisek ze (nie)/ujebalo. Wypowiedzialbym sie na temat pewnej osoby, jednak jakby tak pomyslec... Swiadomosc tego ze piszac posty byl sklonowany jakos nie pozwala mi na czepianie sie, mniejsza. Klonik wszystko wyjasnia %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.