Jeszcze dodam że wziąłem 180mg I czuje że "grzeje" albo po prostu czuć w miare mocno, mimo że efekt który czuć mocno jest słaby jak to opiaty.
Trudno się myśli. Taki bardziej spontan jakby
09 czerwca 2018cosmo6 pisze: Mieliście kiedyś srake po niby dużych dawkach kody? Nie chodzi mi o odstawke tylko porostu jakby na koniec grzania. Jakieś 5-6 godzin temu wrzuciłem 750mg kody (z thiocodinu) i o jakiejś godzinie 18 wypiłem jedno piwo. Następnie wypiłem że 3 kieliszki martini u kumpla i wróciłem do domu. Właśnie złapała mnie niezła sraka i nie mogę się odlać.
mialem podobnie jak po kodzie wypilem jakies piwo czy inne gowno
Faza nie umywa sie nawet do czasow kiedy wskoczylem na poziom 240mg(sic!) z 150mg. Jaki to byl przeskok, zupelnie inna faza, magia, szalenstwo.... nostalgia. :-/
Nadal pamietam to ze ktos z forum zalecal mi pilnowanie dawki, bo sie zle skonczy. Rzecz jasna skonczylo sie tak jak przewaznie sie konczy. Mimo wszystko trzeba bedzie poszukac i podziekowac tej osobie za checi, choc domyslam sie jak zenujaca musiala byc moja podjarka kodeina w jej oczach :nuts:
Swoja droga, nie rozumiem tych ktorzy jedyne co zostawiaja w watku to dawki cpania i dopisek ze (nie)/ujebalo. Wypowiedzialbym sie na temat pewnej osoby, jednak jakby tak pomyslec... Swiadomosc tego ze piszac posty byl sklonowany jakos nie pozwala mi na czepianie sie, mniejsza. Klonik wszystko wyjasnia
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.