Znalazłem posta na innym forum, że tak samo odstawiałem amisulpryd rok wcześniej i nic mi nie było, a jedynie wróciły bardziej natrętne głody narkotykowe, przez co wróciłem do leku po około 1-1,5 miesiąca. Lol, że ja tego nie pamiętałem to nie wiem xD
Teraz mnie tak wykręciło z powodu stosowania modafinilu, który korzysta z naszych zasobów dopaminy i je wyczerpuje (na chłopski rozum). Rok temu go nie stosowałem chyba, a przynajmniej nie tak regularnie i długo.
Pamiętam, że modek już pod koniec wiosennej odstawki ami już w ogóle nie działał, a ja się czułem trochę jak na zwale narkotykowej, jak teraz na to z perspektywy czasu patrzę.
Także wszystko jasne, a ja jestem genius farmakologiczny jak zawsze
Wycisza, pomaga sie skupić.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
14 października 2024Jadwiga6677 pisze: Jakie macie opinie czy według was amisulpiryd czy sulpiryd ma większe działanie aktywizujące i przeciwdepresyjne?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.