Znalazłem posta na innym forum, że tak samo odstawiałem amisulpryd rok wcześniej i nic mi nie było, a jedynie wróciły bardziej natrętne głody narkotykowe, przez co wróciłem do leku po około 1-1,5 miesiąca. Lol, że ja tego nie pamiętałem to nie wiem xD
Teraz mnie tak wykręciło z powodu stosowania modafinilu, który korzysta z naszych zasobów dopaminy i je wyczerpuje (na chłopski rozum). Rok temu go nie stosowałem chyba, a przynajmniej nie tak regularnie i długo.
Pamiętam, że modek już pod koniec wiosennej odstawki ami już w ogóle nie działał, a ja się czułem trochę jak na zwale narkotykowej, jak teraz na to z perspektywy czasu patrzę.
Także wszystko jasne, a ja jestem genius farmakologiczny jak zawsze
Wycisza, pomaga sie skupić.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
14 października 2024Jadwiga6677 pisze: Jakie macie opinie czy według was amisulpiryd czy sulpiryd ma większe działanie aktywizujące i przeciwdepresyjne?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.