Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam mam zamiar dziś zmiksować DXM i pseudoefedrynke w postaci (modafenu) niestety mam tylko 150mg DXM ( jestem uziemiony złamana noga) i 22 tabsy Modafenu. Pytanie do was ile zarzucić modafenu do DXM żeby odczuć pierdolnięcie ? :D I czy łykać na raz czy w jakichś odstępach czasowych??
  • 88 / 1 / 0
Re: DXM - miksy
Nieprzeczytany post autor: Victor »
(pseudo)efedryna osłabi i działanie i wchłanianie i przenikanie przez barierę krew-mózg DXM

co akurat jest korzystne bo ten mix jest do dupy, nieprzyjemny i relatywnie niebezpieczny
galaxies exploding are industrial accidents
  • 117 / / 0
przeszukalem temat pod kątem galki i sie dowiedzialem ze ktos przyjebal galke a pare h potem gdy zaczela dzialac zjadl 150mg dxmu i go porobilo :nuts: moze powinien byc na to nowy temat zalozony ale nie chce mi sie :old:

z rok temu w pewien deszczowy dzien zjadlem 2,5 opakowania gałki muszkatolowej od Kamisa. byl juz wieczor a ja mimo ze wiedzialem ze sie to zwykle laduje ponad 6h postanowilem sie poraczyc 60 tabsami a mianowicie 900 mg dxmu. Nie bylem wtedy nowicjuszem i takie dawki zazwyczaj stosowalem.

efekt? plus taki ze rzyga nie bylo (wtedy mialem je nonstop) i ze moj trip byl jakies 10 razy mocniejszy?
a minus taki ze przez calego tripa balem sie ze umre, bolalo mnie w bebechach, problem z łaknieniem i oddychaniem, zdjalem nawet sluchawki i probowalem robic cokolwiek zeby trip sie bardziej nie rozkrecal. do tego paraliz miesni (byc moze ktos probowal miec LD/oobe i lezal w lozku w bezruchu 2 godziny i wiecej nie zasypiajac, to wie o czym mowie, taki paraliz mialem po 2 minutach lezenia %-D)

nie wiem jak to wyglada ze strony naukowej, podbija dzialanie dxmu czy nie podbija, i nie wiem czy to jest smiercionosny miks czy tylko ja tak mialem ale czekam na posty ludzi ktorzy to mixowali + zapowiadam wam ze pewnie jeszcze to sprobuje tyle ze nie 900mg a z 400-600mg i nie 2,5 kamisa a 1-2 paczki.
  • 4 / / 0
Generalnie, fraktalny wyjeb dysocjacyjny z przewidywaniem czasu i nie wiem co i jak bo choćbym chciał z całego zgnitego serca przytoczyć najmniejsze szczegóły, efekty etc. To po prostu....NIE DA SIĘ. Myślę, że mix dla ludzi z naprawdę podexszoną banią. Wręcz do stopnia gdzie sam dex ukazuje się w pokoju pod postacią żaby.....

2 x LSD o stężeniu 100-115mikrogramów + 450mg DXM - 2 LSD przyjęte na raz . Akoszki dorzucone po ok 1.5h.

Ale jest jeszcze coś gorszego. Aczkolwiek, załatwcie sobie jakiegoś sittera. Najlepiej jakiegoś terminatora .... Bo jest to kuefsko niebezpieczne , ryzykowne acz zarazem, niesamowite....
1 x LSD (100mikro???) + opakowanie avioszków. ... - 1 Aviomarin po 10 minutach LSD ... po 40-60 minutach reszta Avionetek....

Są to moje "recepty" na !?TO?!....

Nie namawiam, wręcz odradzam. Tak jak napisałem, dla mesjaszy dexa i wszystkich zasiedlonych w sali tysiąca tronów.....

Z poważaniem.
Dr.Acodin.

P.S: Dobrze mieć na koniec ze dwa piwka....
  • 2874 / 298 / 0
wdowa94 pisze:
Miks 330mg z 2mg 25I-NBOMe zaserwoał mi tak mocne wizuale i halucynacje, tak silną psychodelę, że nie wiedziałem kim jestem, gdzie jestem, co robie, ani co wziąłem, w dodatku dźwięk zapętlony trzykrotnie (coś typu Dealy'a), a robowalk tak mocny, iż nie dość, że czułem się jakbym był zbudowany ze styropianu, to mogłem się poruszać tylko w przód, tył, prawo, lewo i obracać tylko o 90 stopni.
Bardzo mocny Bad-Trip na peaku, jednak po odzyskaniu resztek świadomości zauważyłem tak mocne wizuale że nawet nie wyobrażałem sobie że coś takiego jest możliwe.
W jakiej kolejności łączyć Dexa z 25I?
Planuje powyższy miks około 300mg dexa + 2mg 25I.
Myślałem że dobrze by było zapodać dexa, i po jakiś 20-30 minutach zarzucić karton na dziąsło, ktoś ma lepszy pomysł?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 648 / 1 / 0
Szybkie pytanie:

koda+DXM. Proporcja 300 mg do 450 mg. Nie zapomnę o oddychaniu? Bo wolałabym jeszcze trochę pożyć... Wiadomo, ze kodeina będzie wrzucana jakies 30 min po DXM. Ktoś próbował takiego mixu? Czy to wgl. jest przyjemne czy raczej nieopłacalne. Chcę próbować dziś wieczorem.

Wiem, że w mniejszych ilościach DXM to kodeina bardzo ładnie robi, szczególnie, że siedzę w niej już od jakiegoś czasu. Naprawdę fajnie wspomaga ujebanie kodeinowe. Tylko nie mam pojęcia w większych ilościach jak jest. Zdaje sobie sprawę, że mogę dostać depresji układu oddechowego, ale czy takie ilości wystarczają by zapomnieć o oddychaniu ?

Dzięki z góry za odpowiedzi.
  • 222 / / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
W jakiej kolejności łączyć Dexa z 25I?
Planuje powyższy miks około 300mg dexa + 2mg 25I.
Myślałem że dobrze by było zapodać dexa, i po jakiś 20-30 minutach zarzucić karton na dziąsło, ktoś ma lepszy pomysł?
Testowałem póki co 225mg DXM, po już odczuwalnym wejściu dexa (około 30 minut od zakończenia wrzucania [5/5]) nałożyłem karton z 2mg 25I na dolne dziąsło pod jedynką- Ma to swoją zaletę, bo podczas wymiotów nie zginie nam karton jeżeli nie zdążymy go wyciągnąć. Początkowo było bardzo deksowo, ale nawet nie wiem kiedy mnie siekło, bo po odzyskaniu świadomości nie wiedziałem co brałem "Brałem przecież tylko DXM... Chyba w końcu coś mi się stało!"
Drugi test był z 75mg, jednak efekty mnie nie zadowoliły- Definitywnie "faza" była wzmocniona względem samych 2mg 25I

Twój pomysł jest taki jak mój i zdaje się działać, jednak trzeba być przygotowanym na wymioty (bardzo możliwy zespół serotoninowy + ścisk żołądka po 25I), a później intoksykację lvl. Hard oraz trudności w kontaktowaniu "kim jestem, czym jestem, gdzie jestem, co robie, co sie stało" przez około 3-4h z kilkoma urywkami odzyskania łącza z ziemią :D
Najciekawsze było to, że po odzyskaniu "łączności z ziemią" wizuale były bardzo silne, halucynacje słuchowe, przestrzenne, wzrokowe, a nawet dotykowe, przekształcenia pola widzenia i baaaardzo ciekawe ożywienie obrazków (również tych na komputerze np. Spadające litery, wodospady, 3 wymiarowe emotki itd itp).
Ps. 300mg DXM może być już za dużo...
  • 3 / / 0
Witam :gun: , jestem nowy na forum, mam pytanie, 3 dni temu walnąłem pierwszy raz DXM, oczywiście, wpierw przeprowadziłem próbę uczuleniową i wszystko było ok. w pierwszej kolejności przyjąłem dawkę 90mg (6 tabsów), po 2 godzinach kolejne 8 tabsów (postanowiłem je skonsumować po porządnym rozgnieceniu na pył, żeby fazka szybciej się załączyła i po następnych 2 godzinach kolejne 11 (te także rozbiłem na drobny pył i wypiłem z wodą) do tego wszystkiego parę buszków mj, 2 puszki energy drinka, jakaś cygaretka i mocarny grejfrut. Powiem tylko tyle ze nie spodziewałem się takiej fazy, był najpierw lajcik, euforia, wspaniałe uczucie szczęścia, potem już.... no o tym kiedy indziej opowiem, czas powiedzieć o co mi dokładnie chodzi,

1. Dwa dni temu miałem do czynienia z całym opakowaniem Acodinu i mj, czy stanie się coś poważnego jeżeli zadecyduje się jutro zarzucić opakowanie kaszlaka, czytałem DXM - FAQ ver. 08.0110 i wiem ze powinno się zrobić przynajmniej tydzień odstępu od zażycia ostatniej dawki aco. :finger:

2. Czy dobrze będzie zmiksować opakowanie aco, pół gieta mj, grejfrut, mocne czarną, zieloną herbatę lub yerbamate, no i 2 orzechy gałki muszkatołowej. %-D prosiłbym o odpowiedź w jakiej kolejności powinienem spożyć moje produkty by mieć jak największego tripa.

3. Co mogę zarzucić, co zrobić by fazka była lżejsza i łatwiejsza do zapamiętania, po ostatniej piździe, jakoś wszystko pamiętam jak przez mgłę, a szkoda by było ciekawie z tego co sobie przypomniałem :D :old:
  • 222 / / 0
Walenie aco w ciągu nie ma jakiś strasznych efektów ubocznych oprócz męczenia wątroby.
Miksy DXM ze stymulantami nie są wskazane.
  • 343 / 8 / 0
Akurat o wątrobe najmniej bym się martwił przy kaszlakowych ciągach...

Zresztą jaki chuj ma wątroba do tego skoro DXM nie jest hepatoksyczny??

Nie jest wskazane owszem... Kiedyś gdy schodziło ze mnie 300mg DXM walnąłem skromną kreske kokainy... Pierdolła jak ilość dwuktornie większa, a euforia była nie powtarzalna
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.