4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9520 / 1873 / 2
Testery które ma policja pokazują wszystkie ketony jako mefedron.
13 listopada 2022IGotHigh909 pisze:
Wiem, że jeszcze jakiś czas temu spory przypał był odnośnie mefa. Miasto chyba miało coś dzialać przeciw narkomanii - gruby temat - który nie został nazwany stricte 'pod mefedron', ale dobrze wszyscy wiedzieli, jaki drag akurat robi w tym mieście spustoszenie
w mediach nadal króluje mefedron. To zbiorcza nazwa wszystkich b-k jakie są na rynku. No bo co, zrobią akcje "stop 3mmc" ? xD
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 24 / 5 / 0
@Stteetart przeciez nawet na polskich marketach co jakiś czas pojawiają się oferty z legitnym 4mmc jak za dawnych lat, sa nawet takie ktore zawieraja fotki testow kolorymetrycznych/badanie z energy control. nie wiem skad ten mit o zupełnej niedostępności lub cenach rzędu 200-300 zl, no chyba ze taki zajebisty dostawca %-D
  • 9520 / 1873 / 2
@d3mnx a badales którykolwiek "mefedron" inaczej niż przyjmując go ?
Gdybyście mieli faktycznie mefedron (tylko nie taki co to go trzeba zajebac 250mg xD) to w kilku województwach jesteście panami miasta. Tylko jak to nie med to ręce połamane.

A skąd się wzięły te ceny ?
W pewnym momencie większość ludzi która miała wiedzę chemiczna przeniosła się za granicę i zajęli się praca dla tamtejszych watażków. Do PL trafiał mefedron po cenach zachodnich.
Wchodzić i głosować
  • 227 / 77 / 0
@Stteetart Miałem taki co w ten weekend robił mnie w dawkach 80-100 mg. Był w żółtawych cieńkich igiełkach. Mogę się już nazwać panem swojego miasta czy nie? ;P
Ja jak powiem że dorwałem go za 80PLN/g to już w ogóle mogę powiedzieć że jestem Bogiem?

Kurde, często czytając twoje posty mam wrażenie że mądrze piszesz jednak jeszcze częściej mam wrażenie(może błędne) że jesteś dosłownie takim stereotypowym wujkiem co mówi "kiedyś to było teraz to ni ma" albo "co ty wiesz gówniarzu o..."
 ! UWAGA
Pamiętajcie, aby dyskusja toczyła się o mefedronie i nie schodziła na off-top. Mowa o ostatnim akapicie. // 909
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2022 przez MefedronowyKoneser, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 3 / 0
Wlasnie zolty to kolor zle oczyszczonego produktu w czasie syntezy. Na pl marketach owszem idzie znalesc ale syf. Tu masz zdjecie dla przykladu jak powinien wygladac 97% mef. W nl 4mmc ceny za g sa Po 30€
Wiec cena = jakosc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Level11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 11 / 0
Ogarnia ktoś co teraz lata w Mazowieckim?

Dostałem niby mewe ale nigdy jej nie brałem także nie wiem.Ogólnie ze stimami mam małe doświadczenie.
Tutaj opis-Biały lekko twardy kryształek, zapach ma typowo ketonowy, ale niestety pali nos.
Po kreseczkach natomiast wystepuje: euforia,uspokojenie+(uspokoiło mnie po bad tripie mj), błogość,bez troska, podczas chodzenia czujesz się jakbyś miał latać, lekki spid, a do tego podczas chodzenia czujesz jakbyś latał oraz bardzo spokojnie się odycha.

0 zwały, zero strucia, tylko trochę gorąco na twarzy i uszach.
Jak paliło w nos, to chyba jakiś cmcek?
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9520 / 1873 / 2
14 listopada 2022MefedronowyKoneser pisze:
Ja jak powiem że dorwałem go za 80PLN/g to już w ogóle mogę powiedzieć że jestem Bogiem?
??
14 listopada 2022MefedronowyKoneser pisze:
Kurde, często czytając twoje posty mam wrażenie że mądrze piszesz jednak jeszcze częściej mam wrażenie(może błędne) że jesteś dosłownie takim stereotypowym wujkiem co mówi "kiedyś to było teraz to ni ma" albo "co ty wiesz gówniarzu o..."
Bo jeśli dany produkt staje się nielegalny. to rynek się zmienia. Dużo większe ryzyko fejka i ogranicza się dostępność.
Na rynku mamy sporo klasyków w które ludzie inwestują.

@Jarandos77 to raczej nie mef. Uspokajający mef ? No raczej nie.
Wchodzić i głosować
  • 47 / 17 / 0
@Jarandos77
Ile czasu utrzymywał się ten stan po jednym szczurze? Było parcie na dorzutki? Ile tego zjadłeś w czasie? Jak libido?
Cokolwiek to nie jest powinieneś być zadowolony. Z opisu wynika, że bawiłeś się wyśmienicie.
Nie mamy dość siły, aby całkowicie iść za swoim rozumem.
  • 88 / 11 / 0
Up
No stan tak z 40,50min, parcie na dorzutki było=szukanie kryształów na dywanie przez 2h XD, 1g jakoś od 17 do 1, libido było ale tylko jak filmik wlaczylem itp

Ale 1 raz spotkałem się, żeby serotoninowy keton uspokajał.
I jeszcze ta złudna trzeźwość, mogłem normalnie z ludźmi gadać i wątpię żeby któryś się skapnął.
Wiadomo 1 kreskę to poczułem praktycznie od razu.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 17 / 0
Kto nie wciągał brudnego tematu z dywanu ten nie wie co to życie. Ciekawe czy rozmówcy byli tego samego zdania :D
Ja bym się skłaniał w stronę metaklefedronu. Przejrzyj temat o 3-CMC i zobacz co ludzie piszą.
Nie mamy dość siły, aby całkowicie iść za swoim rozumem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.