Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Albo przykładaj się do tej ortografii bo serio coraz gorzej się czyta Twoje wpisy, porozjeżdzane, chuj wie o co tam chodzi, jedynie dawki da się dobrze odczytać %-D No i to jest temat o dyskusji o kodeinie, takie pisanie o dawkach ile się zajebało to raczej w knajpie. pozdrówka
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
A bo dyskusja się rozwinęła a na a ja pół przytomny i mam klawiaturę na dotyk tovutrudnia S nie ju nie bede dawał tyle kwetiapipiny cochciaz lubię tak zjeść diphergan klon metadon ehhh casly

Nie dawaj mi Warna za kilka dni idę do z K pozwól nacieszyć się forum
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Anabolk już niedługo na odstawce będzie siedziec zobaczycie hahaha. Myślicie że dobry jest pomysł żeby dziś wrzucać 690mg kody jeżeli wczoraj tripowałem na DXM (600mg) i dziś rano wrzucilem 0.5mg alpry? Będę pewnie pić jedno-dwa piwka do tej kody także ten. Będę pisać co i jak więc pierdole zarzucam hahaha
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 1928 / 188 / 0
U mnie dziś ostatnia wieczerza, albo obiadek raczej.
Kończę z tym. Mam dość.
Take DXM and Be Happy
  • 440 / 32 / 0
Ostatnia wieczerza ahahahah :D ja właśnie sobie stoję w kolejce w aptece po kodzinke hehe
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 440 / 32 / 0
Dobra 750mg kody wrzucone i wcześniej 40mg cetryzynay. Zobaczymy jak to będzie hehe :D
  • 1928 / 188 / 0
U mnie 25mg hydro, 2mg eti i ostatnie 450mg kodeiny.
Take DXM and Be Happy
  • 54 / 11 / 0
Wrzuciłem 300mg kody przed paleniem mj i o dziwo nie miałem krzywej bani, ani żadnych paranoi.
Uwaga! Użytkownik Jungingen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
a co ty sobie wyobrazałes? heh
  • 1928 / 188 / 0
Słabo mnie te 3 paki grzeją. Dorzucę 5mg eti...
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.