przeniesiono do tematu o olanzapinie. lady
24 maja 2025marsad1989 pisze: podpinam się będę brał zastrzyki co 2 tygodnie też jestem ciekaw jak to będzie bo póki co tylko bym wpierda*** jedzenie, obecnie jestem na dawce 20mg, czy ma ktoś jakąś radę na akatyzje nie można wyleżeć w miejscu, chlorprotixen nie pomaga ani hydro a benzo odpada?!
01 grudnia 2023DormiNikanin pisze:
Nie mam schizofrenii, ani CHAD'u, biorę olanzę na F19.7 nabawiłem skuter psychozy przez atomy i do teraz mi to zostały paranoiczne myśli i ona sprawdza się na to idealnie wyciszając je.
I czy olanzapina może też dokładać cegiełkę do zmniejszenia poziomu lęku? Bo takie odnoszę wrażenie odkąd zacząłem brać tę 1 tabletkę na dzień
Dziwna sprawa bo gdy wziąłem lek pierwszy raz po tej przerwie to zadziałał na mnie trochę inaczej. Wieczorem leżałem na łóżku przy puszczonej muzyce i brzmiała ona przyjemnie, trochę nawet relaksująco. Pierwszy raz od dawna było miło nawet. Drugiego dnia już nie było śladu po takim działaniu i pozostało dobrze mi znane olanzapinowe zamulenie.
Mam wrażenie że ten środek ma potencjał który jest niwelowany przez inny jego mechanizm.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.