Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 3 / 0
Dobrze trafiłem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 147 / 23 / 0
Nie
  • 496 / 149 / 0
Czy to jest ta sterylna wersja bez zarodników?
  • 2532 / 602 / 0
@omertse Nie to
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 14 / 0
BREJKOR SZMATO !
  • 2532 / 602 / 0
Nie.Jedynie na drugim zdjęciu ta jedna po lewej wyglada w miarę,ale to lepsze zdjęcie byś musial podrzucić,bo pewności nie mam.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Witam

grzybki zebrane z łąki/pastwiska, nie daleko strumyk więc jest dość wilgotno. Wszystkie zebrane z jednego miejsca.
Mam wątpliwości że to to, dlatego proszę o info kogoś doświadczonego.

Pozdrawiam.
  • 2532 / 602 / 0
@KaliBeer177 Niestety nie to.
  • 1 / / 0
Witam!
Dziś napotkany okaz. Znaleziony pomiędzy młodym lasem a nieużytkiem. Nie szukałem innych sztuk ponieważ to pierwsza próba zebrania tego gatunku.
  • 2532 / 602 / 0
@Kannibal Nie to.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.