4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nie wiecie co po stolicy lata ewentualnie okolice Płocka? Możliwe, że czyściutkie 4-MMC? Mam możliwość zakupu w dobrej cenie 4-MMC, znajomy zachwala, że towar pierwsza klasa, ale z tego co wyczytałem i Waszych narzekań to wnioskuje, że ciężko teraz o 4-MMC. Prawda to czy fałsz?
  • 207 / 2 / 0
novumdragum pisze:
damian354 pisze:
Mowimy o Stalowej i oczywiscie przy hurcie jadłem kiedyś i wiem jak działa podobnie działa i ten ale brakuje mu tego czegoś....
No nie byłbym tego taki pewny ze w mieście o którym mowa to jest mef.

Dlaczego tak mówisz ? Noo jak sie aplikuje to konkretnie wali i czuć ten anyż ale to jednak nie to co powinnoo..
  • 680 / 43 / 0
Pan Tomasz pisze:
Nie wiecie co po stolicy lata ewentualnie okolice Płocka? Możliwe, że czyściutkie 4-MMC? Mam możliwość zakupu w dobrej cenie 4-MMC, znajomy zachwala, że towar pierwsza klasa, ale z tego co wyczytałem i Waszych narzekań to wnioskuje, że ciężko teraz o 4-MMC. Prawda to czy fałsz?
ja też przez to ile się nasłuchałam o tym, jak ciężko dostać 4mmc byłam bardzo sceptycznie nastawiona, nawet nigdy nie kupowałam tego co miało nim być bo byłam przekonana, że dostanę coś w stylu 3mmc+pente, ale raz zaryzykowałam i okazało się że to prawdziwy mef :-p także warto czasem zaryzykować.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 2 / / 0
Czy myslicie że realne jest dostac stary dobry mef w Wawie , koles twierdzi że to napewno mef a nie 3mmc ale jakos nie zabardzo mu wierze?
  • 1095 / 34 / 0
Wszysko możliwe, ciezko 100% stwierdzić. Zależy co za gość, ale pewnie jest jak piszesz 3mmc , albo mix.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1857 / 70 / 80
Realne, tylko trzeba sie liczyć z ceną 70-100zł/g. Przy czym to za 70 najczęściej jest opierdolone i nie jest pełnym gramem, więc wychodzi 80zl/g. Ale ja rzadko kupuje to nie wiem jak to wygląda na ten moment - ostatnio kupywałem w grudniu.
  • 488 / 60 / 0
Wpadło mi w ręce cos. Ziomek mówi że to mef. Przywiózł z dojczów ponoć.
Kolor lekko żółtawy ale naprawde lekko, i ma zapach taki hmmm nie wiem do czego to porównac ale przyjemny. Po wciagnięciu czuć ten zapach jeszcze przez chwile w nosie.

50-60mg sniffem wchodzi bardzo szybko bo po 2-3min juz czuć działanie i narasta z 5-10min i nastepuje peak. Oczy otwieraja sie bardzo mocno, zrenice powiekszone ale bez przesady. Checi na robienie czegokolwiek, banan na ryju, speed i euforia. bardzo ktrotko działa bo moze 20-30min i schodzi delikatnie i potem nastepuje okolo 1h lekkiej pluszowej fazy. kazde dociagniecie działa mocniej od poprzedniego.

czy to moze byc mef?
  • 113 / / 0
100% tak biorąc pod uwagę dawki i oczywiście jeśli to twoje pierwsze zetknięcie z nim.
  • 488 / 60 / 0
Raz mefa bralem jak byl jeszcze legal w PL ale wteedy byl bialutki i tez byl ten specyficzny zapach
  • 471 / 2 / 0
damian354 pisze:
novumdragum pisze:
damian354 pisze:
Mowimy o Stalowej i oczywiscie przy hurcie jadłem kiedyś i wiem jak działa podobnie działa i ten ale brakuje mu tego czegoś....
No nie byłbym tego taki pewny ze w mieście o którym mowa to jest mef.

Dlaczego tak mówisz ? Noo jak sie aplikuje to konkretnie wali i czuć ten anyż ale to jednak nie to co powinnoo..
Bo jadłem i na pewno było inaczej niż po ketonach kupowanych w sklepie, ale to nie to chyba. :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.