Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 563 / 2
01 grudnia 2010Jan160 pisze:
Macie zamiar kiedys się tzw. "Ogarnąc"? :) Odstawić wszystko czasem walnąc piwko na imprezie i tak juz do końca życia?
Czy może właśnie wolicie przećpać całe swoje życie żyć kilka lat krócej ale umrzeć dumnym że spróbowałeś tego czego inni się bali?:)
Dawajcie, jestem Ciekaw waszej opinii:)
Wszystko już za mną. Przećpałem pół życia walnąłem 100 g amfetaminy i 50 g metamfetaminy piłem jak porąbany alkus spożywalem różne beta ketony praktycznie wszystko co jest do wzięcia zdążyłem już w swoim życiu wziąć teraz nic nie piję i nic nie ćpam wychodzę na prostą pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5886 / 1217 / 43
To nie chce nigdy.
Ja idę po prostej przecież.
Tylko, że zawsze pod prąd.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2990 / 1649 / 35
21 maja 2023Mefistofeles1945 pisze:
01 grudnia 2010Jan160 pisze:
Macie zamiar kiedys się tzw. "Ogarnąc"? :) Odstawić wszystko czasem walnąc piwko na imprezie i tak juz do końca życia?
Czy może właśnie wolicie przećpać całe swoje życie żyć kilka lat krócej ale umrzeć dumnym że spróbowałeś tego czego inni się bali?:)
Dawajcie, jestem Ciekaw waszej opinii:)
Wszystko już za mną. Przećpałem pół życia walnąłem 100 g amfetaminy i 50 g metamfetaminy piłem jak porąbany alkus spożywalem różne beta ketony praktycznie wszystko co jest do wzięcia zdążyłem już w swoim życiu wziąć teraz nic nie piję i nic nie ćpam wychodzę na prostą pozdrawiam
Wszystko za sobą ale nie spróbowałes wszystkiego.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1649 / 35
21 maja 2023london5 pisze:
To nie chce nigdy.
Ja idę po prostej przecież.
Tylko, że zawsze pod prąd.
To twój wybór i go szanuję. Też niczego nie odmawiam sobie jakbym była nieśmiertelna np wampirem to po 180 latach bym przestała wtedy bym przetestowała resztę roślin jakie jeszcze zostały by spróbować. Narazie stosuje harm reduction to musi starczyć.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5886 / 1217 / 43
Do czasu czasami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 246 / 33 / 0
Tego sam nie wiem. Wróciłem do PL nie potrafie się odnaleźć, ale na szczęście jutro rozmowa o robote, a jak nie to drugą już od czewrca mam to dobra wiadomość, lepsza :). Dzisiaj to już sam siebie przeszedłem miał być spokojny dzień, a wrzuciłem 300mg pregi, 75 baclo, 150 moklaru, i na to wszystko zajebałem bieda speedballa z kody i kota (p.o) Piękna faza, czuję się bosko ale niestety zejść na ziemie jest ciężko. Każdy dzień to walka.
  • 1 / 1 / 0
Czyli tak jakby trochę z nudów zarzuciłeś? może jak zaczniesz pracować to minie Ci ochota na zarzucanie ;)
  • 6 / 2 / 0
@AnnaS przecież to jest nie możliwe żeby spróbować wszystkiego chyba że mówimy o najpopularniejszych klasykach wtedy to tak.
  • 246 / 33 / 0
@majin0909 Cały czas coś leci, tylko jak pracuje potrafie nad tym panować i nie odpierdalać, a jak nie mam zajęcia to sobie tak urozmaicam czas. Oby do czerwca :)
  • 0 / / 0
Standardowo, co miesiąc,co roku xD, robię się w chuja że to jest ten czas żeby zwolnić bo non stop widze tego skutki
Jak nie nowe, to stare się nawarstwiają, czasami myśle że chyba potrzebuje kurewsko dużego moralniaka albo tragedii xd jak to powiedział pewien czlowiek: Wam sie oczy otworzą, jak mi się zamkną (hehe)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.