01 grudnia 2010Jan160 pisze: Macie zamiar kiedys się tzw. "Ogarnąc"? :) Odstawić wszystko czasem walnąc piwko na imprezie i tak juz do końca życia?
Czy może właśnie wolicie przećpać całe swoje życie żyć kilka lat krócej ale umrzeć dumnym że spróbowałeś tego czego inni się bali?:)
Dawajcie, jestem Ciekaw waszej opinii:)
21 maja 2023Mefistofeles1945 pisze:Wszystko już za mną. Przećpałem pół życia walnąłem 100 g amfetaminy i 50 g metamfetaminy piłem jak porąbany alkus spożywalem różne beta ketony praktycznie wszystko co jest do wzięcia zdążyłem już w swoim życiu wziąć teraz nic nie piję i nic nie ćpam wychodzę na prostą pozdrawiam01 grudnia 2010Jan160 pisze: Macie zamiar kiedys się tzw. "Ogarnąc"? :) Odstawić wszystko czasem walnąc piwko na imprezie i tak juz do końca życia?
Czy może właśnie wolicie przećpać całe swoje życie żyć kilka lat krócej ale umrzeć dumnym że spróbowałeś tego czego inni się bali?:)
Dawajcie, jestem Ciekaw waszej opinii:)
Jak nie nowe, to stare się nawarstwiają, czasami myśle że chyba potrzebuje kurewsko dużego moralniaka albo tragedii xd jak to powiedział pewien czlowiek: Wam sie oczy otworzą, jak mi się zamkną (hehe)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.