Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 867 / 253 / 0
Pregabalina z benzo? Dość miły miks.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 8103 / 907 / 0
@natvlqa
diazepam + pregabalina + Bromazepam.Istne wtapianie się w łóżko, nogi z waty , tylko trochę sennie, al bardzo pluszowo i milo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 15 / / 0
@UJebany jakieś proporcje? nie ukrywam, ze bromazepan kiedyś 24mg było raczej nieciekawie, pregaba niska tolerka, diazepam w razie w mam wiec takie pytanko zadaje
Uwaga! Użytkownik natvlqa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam.Jestem tu nowy.Mam 31 lat i jestem uzależniony od alko (zaszylem sie disulfiramem 2 tygodnie temu.W branży narko mam duże foswiadczenie.Glownie psychostymulanty (około 15 lat stazu)w sumie to tylko opłatom nie brałem i RC.Leki biorę ostatnio coraz częściej,w załączniku dam zdjęcie co mam na stanie.Mam do tego jeszcze xanax 1 mg i,estazolam 2mg i jakis fluroksetyne,jakis odpowiednik prozacu,ale nie znajde tego na szybko.Czy jest ktoś w stanie dobrać odpowiedni mix,żeby nie zamulal zbytnio i było zajebiste samopoczucie?Dzieki z góry.Ps wiem,ze temat byl walkowany,ale prosiłbym o najprostszy sposób i łopatologiczne zrobienie Ayahuasci z Mimiosa Hostilis i peganum hermala Syrian Rue.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2394 / 653 / 0
O kuzwa Tutaj gadasz o benzo , psychotropy itd a na końcu z Ayauascą wyskakujesz xD Nieźle spolaryzowany post. Wiedz że żadna ayauasca nie zadziała na Ciebie jak bedziesz pod wpływem benzo a nawet do 3/4 dni od wzięcia takiego klona...
  • 2 / / 0
Tak,wiem.Do ayahuasci przestrzegałbym ogólnych zasad żywieniowych itp,wstrzymałbym się od benzo itp.Poprostu miała być instrukcja do tej ayahuasci z neta z Holandii,a nie dali.a tu jest 100 opisów i nie wiem jak to odpowiednio zrobic.gotowalem to w jednym garnku 3 razy z lyzka octu i odrobina kwasku cytrynowego 3 razy po 40 minut na wolnym ogniu.Aha i przemieniłem to wszystko młynkiem do kawy najpierw i nie wiem czy to nie byl błąd,ale taka była niby jedna receptura.Prosze o pomoc w tym temacie.
  • 119 / 46 / 0
Ja dziś zacząłem dzien od kawy i armodafinilu, gdyż miałem świadomość, iż ten dzień może być trochę senny.
Po 30 min: 25mg tapentadplu, 500mg carisoprodolu i 3mg bromazepamu. Po 30min dołożyłem 20mg oxy. Następna
godzinę nie ruszałem się i tylko co kilka minut przysypiałem, Żeby się rozbudzić poszedłem na 6km spaceru z psem w akompaniamencie cygara.
Podsumowując:
Body feeling:10/10
Szczęście przepływające przez ciało 8/10
Senność:4/10, ale da się nad nią zapanować .Wrażenia wizualne szczególnie przy takiej pogodzie są rewelacyjne.
Stosunek euforii do sedacji- idealny o ile zapanuje się nad chamska sennością na początku.
Po powrocie oddaje się kontemplacji książki. Polecam to hobby, w sensie czytanie bo ten mix podobno niebezpieczny
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 207 / 59 / 0
up ,a jakim cygarem się raczyłeś ?
  • 2807 / 364 / 0
25 marca 2021natvlqa pisze:
jakiś ciekawy miks z tego?
mam klona, diazepam, bromazepan, alpra (xanax sr tez), pregabalina, trazodon, trittico, parogen
ilości nieograniczone, jakis ciekawy trip apteczny jest z tego możliwy?
Pregabalina z alpra fajnie się komponuje :)
  • 119 / 46 / 0
@amadeuszmocart
Włoskim/- Toscano. W sensie tytoń z Toskanii i z Kentucky w USA. Maszynowa robota, ale długo się pali i w smaku przyjemne. Ręcznych mi szkoda tak na codzień. I Clint Eastwood je jarał w westernach.
Tak to na lepsze okazje preferuje: Vegafine, Stanisław, joya the Nicaragua, Macanudo, Romeo y Julietta, Quorum.
Od święta natomiast najczęściej do koniaku( obecnie już nie pije) to: Montecristo i Davidoff
A Ty co popalasz?
@natvlqa
Ja preferuje Bromazepam+ diazepam
Miorelaksacja duża, euforia też w porządku, a senność umiarkowana.
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.