drpepper pisze:Polecam zjeść 50mg i i 2.5 kartona(150ug) AL-LADA i iść zrobi mi sobie tatuaż:-D ziomek Przesadził. Dam TR jak się ogarnie
drpepper pisze:Polecam zjeść 50mg i i 2.5 kartona(150ug) AL-LADA i iść zrobi mi sobie tatuaż:-D ziomek Przesadził. Dam TR jak się ogarnie
Np kiedy mi wystarczyło 15mg 5meompta i 25-30mg homipta osobno, to fajnego tripa osiagnalem na 10mg meo i 15-20mg ho. Ale tak jak mowie to wszystko zależy od tego jak leży. Na pewno nie podawaj obu w tych pełnych dawkach na raz bo to bardzo podobne względem siebie subst i będzie nieciekawie a zasadniczo za grubo i niebezpiecznie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.