Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / 1 / 0
Nycomed pisze:
Ja miałem beżowy proszek z małymi grudkami jebiący chemią sypki, działał GIT, znowu 2 dzien nie śpie po tym shicie wypiłem alko zajebalem valium 20 mg osłabiło jednak mała kontra i znowu wypierdol ale jakby przyjemniejszy, spokój w głowie bez lęków ale skończyło sie koniec z tym :-)
Ja, dostałem taki kawa z mlekiem (kolor), też z grudkami (6grudek/g), zapach też chemiczny, konsystencja mąki ziemniaczanej. Może być w takim kolorze i taki smierdzący ? Zawsze miałem biały. Może to być jakiś zanieczyszczony sort ? Czuje go na żołądku przy minimalnych dawkach, rozpuszczonych w wodzie i wypitych. Proszę o info na ten temat. Odczynnik nabyty od znanego sprzedawcy.
Uwaga! Użytkownik tomala75 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
To gówno działa oralnie?
  • 402 / 4 / 0
Działa jak każdy inny keton
Zresztą wszystkie euforyki, stymulanty (poza koka) działają oralnie i to zazwyczaj lepiej niż nosem wiec pytanie z dupy trochę
wiewi2@bk.ru
  • 27 / / 0
ale ino iv ukazuje pełnię (tzn. serotoninowo się przebija). Potrzeba być pełnoprawnym idiotą, żeby to pukać. Dożylny cement.
  • 402 / 4 / 0
Pełnię ukazuje waporyzacja, ale uzależnia okropnie juz od 1 razu
Cement, a raczej beton umysłowy to Ty Reprezentujesz chłopcze
wiewi2@bk.ru
  • 1857 / 70 / 80
A mógłbyś opisać działanie po zjedzeniu? Różni sie jakoś czy jest tylko odpowiednio słabiej i rozciągnięte w czasie?
  • 1180 / 5 / 0
Samo zjedzenie tego hujowo działa, jak już coś to polecam trochę zjeść i trochę w klamę.
  • 1 / / 0
Witam.

Czy jest możliwe wykrycie alfa-PVP testem na amfetamine za apteki?
  • 285 / 2 / 0
Joooo! Odkąd kupiłem gieta leżał i leżał. W nosa to suabo brać, bo po pewnym czasie robi lekko jak MDPV - uśmiechasz się tylko i NIC nie mówisz. Z kolei wapo - cóż... uzależniające gówno %-D

Fajnie działa, lekki szybki rush, a potem lekki zjazd. Ogólnie, przy parowaniu tego specyfiku - jest imho najmniej szkodliwych efektów.

Robal poleca :D
  • 61 / 1 / 0
karolekk mozna to najzwyczajniej w peta nabic?
Ile mg tak na raz przypalic? stimsy klepie nie czesciej jak raz na 2 tyg..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.