Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / 1 / 0
Nycomed pisze:
Ja miałem beżowy proszek z małymi grudkami jebiący chemią sypki, działał GIT, znowu 2 dzien nie śpie po tym shicie wypiłem alko zajebalem valium 20 mg osłabiło jednak mała kontra i znowu wypierdol ale jakby przyjemniejszy, spokój w głowie bez lęków ale skończyło sie koniec z tym :-)
Ja, dostałem taki kawa z mlekiem (kolor), też z grudkami (6grudek/g), zapach też chemiczny, konsystencja mąki ziemniaczanej. Może być w takim kolorze i taki smierdzący ? Zawsze miałem biały. Może to być jakiś zanieczyszczony sort ? Czuje go na żołądku przy minimalnych dawkach, rozpuszczonych w wodzie i wypitych. Proszę o info na ten temat. Odczynnik nabyty od znanego sprzedawcy.
Uwaga! Użytkownik tomala75 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
To gówno działa oralnie?
  • 402 / 4 / 0
Działa jak każdy inny keton
Zresztą wszystkie euforyki, stymulanty (poza koka) działają oralnie i to zazwyczaj lepiej niż nosem wiec pytanie z dupy trochę
wiewi2@bk.ru
  • 27 / / 0
ale ino iv ukazuje pełnię (tzn. serotoninowo się przebija). Potrzeba być pełnoprawnym idiotą, żeby to pukać. Dożylny cement.
  • 402 / 4 / 0
Pełnię ukazuje waporyzacja, ale uzależnia okropnie juz od 1 razu
Cement, a raczej beton umysłowy to Ty Reprezentujesz chłopcze
wiewi2@bk.ru
  • 1857 / 70 / 80
A mógłbyś opisać działanie po zjedzeniu? Różni sie jakoś czy jest tylko odpowiednio słabiej i rozciągnięte w czasie?
  • 1180 / 5 / 0
Samo zjedzenie tego hujowo działa, jak już coś to polecam trochę zjeść i trochę w klamę.
  • 1 / / 0
Witam.

Czy jest możliwe wykrycie alfa-PVP testem na amfetamine za apteki?
  • 285 / 2 / 0
Joooo! Odkąd kupiłem gieta leżał i leżał. W nosa to suabo brać, bo po pewnym czasie robi lekko jak MDPV - uśmiechasz się tylko i NIC nie mówisz. Z kolei wapo - cóż... uzależniające gówno %-D

Fajnie działa, lekki szybki rush, a potem lekki zjazd. Ogólnie, przy parowaniu tego specyfiku - jest imho najmniej szkodliwych efektów.

Robal poleca :D
  • 61 / 1 / 0
karolekk mozna to najzwyczajniej w peta nabic?
Ile mg tak na raz przypalic? stimsy klepie nie czesciej jak raz na 2 tyg..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.