TheQ pisze:tak swoją drogą, zauważyliście ludzi, którzy mają po 2, 3 posty właśnie w tym temacie, a posty te są smutnymi długimi historyjkami na temat wpadnięcia w mefedron?
Czasem mam wrażenie, że pisze to wszystko jedna osoba
katotaliban pisze:Jak ktos wypije tyle wody mineralnej, ze umrze, to napiszesz, ze woda mineralna jest strasznym gownem ? Zawsze sie zastanawialem, jak dorosli ludzie moga w kwestii narkotykow miec sposob myslenia 5 letnich dzieci. Coz, latwiej jest pewnie zrzucic odpowiedzialnosc z siebie na te "gowniane uzlaeznijace narkotyki", jestes usprawiedliwona. To ty nie sie wjebalas bo przeciez "to gowno jest takie, ze mnie zmusza do wziecia nastepnej dawki". Czas dosrosnac i przyjac konsekwencje i odpowiedzialnosc za swoje czyny.
DamnFrequency pisze:Prosilbym o rozwiniecie tego zdania :-)aboracz pisze:Mef diametralnie zmienia charakter...
DamnFrequency pisze:Prosilbym o rozwiniecie tego zdania :-)aboracz pisze:Mef diametralnie zmienia charakter...
Zeby nie myslec o mefie wystarczy znalesc sobie inne zajecie, chociazby pozalatwiac wazne sprawy na miescie. Rano pierdolnac mocna kawe i do dziela.
Dzis stalem przed wyborem: kupic sobie Kokolino czy pierdolic to i nie cpac. Wybralem to drugie i sie z tego powodu bardzo ciesze, nie mam nawet cisnienia, a satysfakcja z odmowienia sobie cpania jest ogromna, polecam ^_^ W obecnej chwili pije piwo i bardziej matwie sie brakiem chipsow ktore sie wlasnie skonczyly ( :scared: ), niz brakiem mefa.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:M . e . f . . . . d . i . a . m . e . t . r . a . l . n . i . e . . . . . z . m . i . e . n . i . a . . . . . c . h . a . r . a . k . t . e . r...DamnFrequency pisze:Prosilbym o rozwiniecie tego zdania :-)aboracz pisze:Mef diametralnie zmienia charakter...
. 2 . - . ( . m . e . t . h . y . l . a . m . i . n . o . ) . - . 1 . - . ( . 4 . - . m . e . t . h . y . l . p . h . e . n . y . l . ) . p . r . o . p . a . n . - . 1 . - . o . n . e . . . . d . i . a . m . e . t . r . a . l . n . i . e . . . . . z . m . i . e . n . i . a . . . . . c . h . a . r . a . k . t . e . r . . .
wg.PubChem - Mephedrone
katotaliban pisze:Jak ktos wypije tyle wody mineralnej, ze umrze, to napiszesz, ze woda mineralna jest strasznym gownem ? Zawsze sie zastanawialem, jak dorosli ludzie moga w kwestii narkotykow miec sposob myslenia 5 letnich dzieci. Coz, latwiej jest pewnie zrzucic odpowiedzialnosc z siebie na te "gowniane uzlaeznijace narkotyki", jestes usprawiedliwona. To ty nie sie wjebalas bo przeciez "to gowno jest takie, ze mnie zmusza do wziecia nastepnej dawki". Czas dosrosnac i przyjac konsekwencje i odpowiedzialnosc za swoje czyny.Dowodem na to jakim gownem jest mef
w przypadku uzaleznienia od mefa takie tanie moralizatorstwo nie odnosi zadnych efektow.
mozna mowic. ze to nie mef uzlaleznil tylko cpun sie wjebal, ale to nie do konca prawdziwe stwierdzenie. trzeba zrozumiec, ze mef ma ogromny potencjal uzalezniajacy i wypalajacy, wiekszy niz wiele znanych nam wczesniej dragow. i to ze pojawiaja sie takie glosy rozpaczy, nie znaczy ze mamy w polsce duzo slabych cpunow, tylko ze mef lamie wiele jednostek. sposob myslenia, odopwiedzialnosc, zasady ktorymi czlowiek sie kieruje - to wszystko bardzo szybko ale niezauwazenie zostaje zmienione w glowie usera i na tym nowym gruncie rozwija sie uzaleznienie.
Np Ty jesteś idealnym przykładem, ciągle podkreślasz że sobie w jakiś tam sposób nie radzisz z wieloma sprawami i były incydenty z helupą, potem mefedron w ciagach itp. Sam sobie odpowiedz. Ten post nie ma na celu czepiania sie ;)
Tak samo łatwo jest stracic duzo hajsu, zdrowia etc w kokainie, napierdalasz kreseczkę co 30 minut za kazdym razem wiekszą ktora dziala bagatela kolejne 20 - 30 minut i koło się zamyka.
kodeinę zarzucisz raz - max 2 razy dziennie co się w sumie nie opłaca i aż tak nie "ssie".
No i oczywiście podstawowa sprawa to sposób podania, mnie najbardziej uzależnia sypanie i formowanie kartą idealnie porstych linii. Zwijam banknot starannie i niuch, niuch :)
Bo w gruncie rzeczy to najbardziej mi się właśnie podoba cała ta "ceremonia".
OFF: Właśnie zarzuciłem 600 kodziuni podbią dexem :)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.