Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 375 / 102 / 0
@Jaylin doskonale Cię rozumiem - ja wykorzystywałam opiaty do samoleczenia się z CHAD (najpierw przez 7 lat nie zdiagnozowanego), a potem zdiagnozowanego, ale opiaty w moim przypadku nadawały się idealnie do samoleczenia. No tylko wiadomo, długofalowe skutki takiego leczenia jeszcze pogłębiają problem.
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 6 / 0
A jak odmierzacie dawki pewnie jak już doświadczenie to na oko ale np ja mam wagę do 0,01 a chciałbym odmierzyć np 20mg bo nie mam wprawy to mam to podzielić na części czy istnieje jakiś lepszy sposób nie chciałbym się przekręcić
drugs you should try %-D
  • 2198 / 715 / 0
Możesz odważyć sobie do np. 50mg a potem to wolumetrycznie. Tylko pamiętaj że hera stojąc za długo rozpuszczona zacznie tracić swoje właściwości - ale nadal będzie działać jakoś raczej. Zresztą te 50mg to niewiele więc niewielka strata.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 5371 / 983 / 0
Mixował ktoś oxycodon z heroiną?
Jest pare opisòw np. morfiny z heroiną ale nie znakazłem powyższego.
Czy powstaje jakaś nowa jakość z tego? Czy bez sensu, bo w sumie dosyć podobne profile
Sposob podania : obie substancje w jednej pompce, albo wrzuta oral oxy i jak zacznie wchodzič strzelić iv hel
Czekam na spostrzezenia
Oczywisccie dawki duzo mniejsze, ciekawi mnie tez proporcja sub w mixie. Czego wiecej , czego mniej?
Na razie robie rozeznanie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 651 / 63 / 0
Majka z Helen to hujowy miks mi nie podchodzilo z oksy tez jakos specjalnie fajnie nie było .hera ma tak dobry profil działania ze nie warto jej mixowac z innymi opio .jedynie co się z tym zajebiscie mixuje to kokaina
  • 2198 / 715 / 0
Nie waliłem tego dosłownie razem, w jednej pompce. Za to kilka razy dorzuciłem oxy sniffem jakoś 2-3'godziny po herze. Mimo że oxy tak jak u większości osób stymuluje trochę, to tutaj nie było o tym mowy. Od razu łeb opadł, euforia trochę podbita (nie aż tak jak można by się spodziewać) i najważniejsze - bardzo spłycony oddech. Radzę bardzo uważać, bo mimo że mam w miarę wysoką tolerancję to było to już nieco niepokojące. Dawek dokładnie nie pamiętam, ale jestem przekonany oxy nie było więcej niż 20mg bo miałem 40stki wtedy i jak szły nosem to zawsze na pół dzieliłem i robiłem małe przerwy między kreskami, żeby za dużo prochu nie było na raz bo nos zatyka i się marnuje. helu ledwie 50mg, ostrożnie bo nie wiedziałem czego się spodziewać, jakościowo był średniawy. Podsumowując: miks dobry jak masz nadmiar opio i chcesz się maksymalnie zapierdolić, nie musisz być funkcjonalny. Raczej jako ciekawostka, oba dragi lepiej się sprawdzają osobno. Jeżeli się zdecydujesz to testować to zacznij od naprawdę malutkich dawek, bo nawet z tolerancją to niebezpieczne połączenie.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 917 / 235 / 0
24 marca 2020oxy77 pisze:
Majka z Helen to hujowy miks mi nie podchodzilo z oksy tez jakos specjalnie fajnie nie było .hera ma tak dobry profil działania ze nie warto jej mixowac z innymi opio .jedynie co się z tym zajebiscie mixuje to kokaina
hery z koko nie mieszałem, ale z dobrą amfą już tak i jest to znakomity i bardzo silny mix. A co do mieszania majki z helem w jednej pompce to mnie się podobało, 100mg mst i 50 mg helu ,wjazd srogi i działanie przypominało odpał. Fakt że helen ma taki profil działania że nie potrzeba dorzucać innych opio, do miksowania są dodatki typu benzo czy stimy.
  • 11 / 1 / 0
pogorszyl sie wam jakos dostep do towaru ostatnio przez zamkniete granice i tak dalej?

@GermanDoll, czy ja o tobie nie czytalem w temacie o niezywych uzytkownikach forum? czemu ty jeszcze w sumie zyjesz po chuj
 ! Prywata
Od przytyków osobistych są wątki knajpiane. /surv
  • 98 / 21 / 0
Jak przeliczyc dawke heroiny wciaganej w stosunku do podawanej dozylnie?
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 703 / 135 / 0
dostałem tak chujowy towar, że z tolerką na 200 i.v majki na strzał, pół ćwiary na strzał to straszna lipa, kopie jakbym strzelił z 50mg majki, ale za to jak paliłem ten temat wchodziło dobrze, dziwne... palone kopie lepiej niż i.v, już więcej nie biorę z tego źródła, żeby nie móc się porządnie zrobić brownem i.v , zrobię ostatnią próbę tego tematu i strzele ćwiare na raz, jak nie zrobi jak trzeba tzn, że temat do wyjebania
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.