Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Plan jest dobry - zjeżdzaj jak najniżej alpra i ja bym od razu wysycił się rolkami - nawet troche wiecej niz ashtonowski przelicznik i sie ustabilizować (trzeba troszke az metabolity wysyca krwiobieg, jakiś tydzień przechodzenia).
Nejchętniej to by bym rzucił te wszystkie miksy i litry alko na jeden raz, najlepiej w całym opakowaniu, w którym się znajdują, czyli we mnie gdzieś z jakiegoś wysokiego miejsca :D
Pozdrawiam jeszcze raz i serio dziękuję, za pamięć. Bardzo mi miło z tego powodu.
@PolitoxyJunkie dobrze wiedzieć , że jest ok i dajesz radę a nie poddałeś się i sa wyższe dawki. Niestety za ten gabaergiczny luzik przyjdzie nam zapłacić ale może nie skończy sie terrorem.
Dawki niby spore, ale po jakim czasie zaczynaja sie u was pierwsze efekty skreta od bromka?
Co do opio to nie wiem, bo nigdy ich nie brałem w celu zaleczenia benzo skręta. Pewnie coś by tam pomogło, ale opioidy obniżają próg drgawkowy i branie ich przy odstawianiu klonów to niezbyt rozsądny pomysł. Ryzyko wjebania się w drugi nałóg też istnieje, a odstawianie opio to także nic przyjemnego.
@Konrad2990 próbowałbym z prometazyną i hydroksyzyną najpierw, a lewomepromazynę zostawił jako lek ostatniego rzutu. Jeśli chodzi o ogólny zestaw to ja bym wybrał całkiem inne leki, ale nie będę się wpierdalał w kompetencje lekarza i mieszał Ci w głowie.
@Kommitum nie wiem czy ciężko bo nigdy nie odstawiałem tak typowo bromazepamu, ale jeśli pytasz o skręta to patrząc na okres półtrwania będzie to coś w podobie do lorazepamu. Czyli pierwsze objawy typu bezsenność czy ogólne grypopodobne "rozdygotanie" pojawiały się u mnie następnego dnia od ostatniej dawki, a typowy mocny skręt przychodził dnia kolejnego. Ale Ty opierdzielasz srogie ilości, więc równie dobrze może trzepnąć dopiero po 3 albo nawet 4 dniach.
12 października 2020Vratislav pisze: @Jerzus Chytrus chodzi Ci o to, że brałeś wcześniej lorka a teraz schodzisz klonami z dawki 12mg i uciąłeś od razu do 5,75mg? Nie wiem czy zrozumiałem, ale jeśli tak to zdecydowanie za dużo ściąłeś na początku. Zwiększ trochę dawkę tak żeby się czuć w miarę OK i tnij ile będziesz w stanie, nie ma tu dużej filozofii. Samo rozłożenie dawkowania na 3 nie rozwiąże problemu, choć możesz tak zrobić bo trochę łatwiej się później redukuje.
Co do opio to nie wiem, bo nigdy ich nie brałem w celu zaleczenia benzo skręta. Pewnie coś by tam pomogło, ale opioidy obniżają próg drgawkowy i branie ich przy odstawianiu klonów to niezbyt rozsądny pomysł. Ryzyko wjebania się w drugi nałóg też istnieje, a odstawianie opio to także nic przyjemnego.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.