Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
a krew jak mi sama wplynie do kontrolki to jest loteria. Zawsze odciagam i staram sie to ostroznie robic. No coz, przynajmniej sobie przypomnialem dlaczego rzucilem iv :) to nie dla mnie. Mam za slabe baty i chujowe
Doczytaj w wątku o iniekcjach i po prostu próbuj, niektóre rzeczy trzeba wypracować.
04 grudnia 2019weaselM pisze: A ja ostatnio miałam przyjemność jechać tramwajem z kimś bez nogi. Bardzo chciałam do gościa zagadać, miał ewidentnie heroinowe oczka... Bo ja jestem czysta od dłuższego czasu i znowu myślę o powrocie. Ale nie mam towarzyszy do ćpania.. wszyscy albo siedzą, albo się ogarnęli, albo płyną tak, że inni ludzie nie mają znaczenia. A dla mnie ćpanie w samotności to dno :/ a Warszawski Cpun, ostatni, który mógł zawsze, już nie żyje.
Gad dejm
Kurwa, źle się z tym czuje, leciał na kodeinie i ze mną pojechał po słomę pierwszy raz :/ Kurwa.
Edit:
Widzę że ten user (weaselM) nie istnieje, może mi ktoś podrzucić jakieś info? W szukajce nie widzę nic bieżącego o WĆ.
Co do śmierci xzx'a
16 czerwca 2019weasel pisze: Wracając jeszcze do warszawskiego/xzxa - widziałam klepsydrę, ale wciąż trudno mi się otrząsnąć, że już nigdy nie ujrzę jego zniszczonej gęby, że już nie usłyszę jego mechanizmów obronnych ("piję przez kobiety..") i nie przeczytam postów, gdzie cytuje samego siebie... Najlepsze jest to, że widziałam się na dzień przed jego śmiercią, pytałam się o ćpanie, a on dumnie odpowiedział, że już nie bierze i nie zamierza brać, bo jest po ośrodku... Niestety w tym właśnie czasie pił alkohol, a miał chyba ze 2 razy OZT.... Masakra... chociaż tyle, chyba nie zginął poprzez zaćpanie. Tylu młodym kobietom robił pierwszy zastrzyk z helu... Niemniej sentyment pozostaje...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.